avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde pot reclama un administrator de bloc ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde pot reclama un administrator de bloc ?

Salut . O sa zic pe scurt ,in apartament locuiesc 3 persoane , soția ,copil de 8 ani și copil de 1 an ,practic 2 persoane la întreținere . Eu locuiesc in Anglia cu contract de închiriere ,însă domnul administrator a modificat fără sa ne anunțe ,3 persoane la întreținere in loc de 2 . Unde as putea sa l reclam sau ce sfaturi îmi oferiți ?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 16:29, 25 Noiembrie 2019
Ce adunarea generala? La adunarea generala nu se aduna decit 5 cel mult 10 Propietari, (adica exact gasca administratorului asoc. de prop. )
Administratorul poate face liste cu plata intretinerii afisate la avizier si altele pe care nu le mai afiseaza...poate face exact ce vrea muschii lui , atita timp cit aceste liste cu plata intretinerii sint semnate de oresedintele asoc.si de cenzor.
Cititi legea dupa care se conduc asoc.de prop. s-au cititi doar raspunsurile date de avocatii de pe forum..
mimi56_manolescu.....postarea era veche...intre timp s-a schimbat si legea.
Se poate sa imi spuneti care este ultima varianta a legii, numar, data ?multumesc.
Legea 196/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rubricile tabelului de plata a intretinerii Nickk22 Nickk22 La noi in asociatie s-au ivit discutii asupra rubricilor pe care trebuie sa le contina tabelul cu plata intretinerii lunare. Si se face referire la consumul de ... (vezi toată discuția)
Compensare intretinere alex155 alex155 Situatia este urmatoarea: In apartament erau 2 persoane, o persoana a venit pentru o saptamana, iar apoi a plecat in strainatate. Administratorul a continuat ... (vezi toată discuția)
Cotele de intretinere pentru un apartament nelocuit mariaba mariaba Am citit discutiile din forum pe subiect dar doresc totusi o clarificare si baza legala a acesteia pentru situatia urmatoare: Intr-un apartament au locuit 3 ... (vezi toată discuția)