avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conventii,(contracte) civile din ianuarie 2018
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conventii,(contracte) civile din ianuarie 2018

Buna seara .
In cadrul unei asociatii de proprietari ,pana in noiembrie 2017 ,pentru lucari ocazionale ( montat o lampa pe casa scarii sau subsol,un colier,o teava sparta la subsol,izolarea unu tronson de teava la o scara ,etc...)-,lucrari care inseamna doua-trei ore de munca cand si cand - intocmeam conventii civile persoanei care ne efectua aceasta lucrare ,intocmeam stat de plata,achitam impozit 16% si era Ok .
Cum pot rezolva legal ,asemenea situatii de la 01 ianuarie 2018 ? Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: C.Veronica , utilizator 09:39, 1 Martie 2018
Puteti incheia CIM cu timp partial, pe durata determinata, de fiecare data la inceperea cursului, pe durata cursului, cu fiecare profesor.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
Iulian MANEA, Contabil
Da, este o idee...., asta inseamna la fiecare 2-4 saptamani un nou contract de munca sau act aditional la contractul existent. Sincer este mai simplu cu conventie civila, deoarece dupa fiecare luna se calculeaza nr. de ore x plata pe ora, din asta contabilul scade darile catre stat, printeaza fluturasii si GATA. De fapt, din 2018 exista sau nu Conventie civila?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem plăti un specialist/profesor pentru a se ocupa de dezvoltarea intelectuală a unor copii? (sector ong) StefanLupu94 StefanLupu94 Buna seara, Suntem un ONG inființat anul acesta și nu avem încă foarte multă experiență, drept urmare adresez această întrebare aici. În cadrul ... (vezi toată discuția)
Ong sa plateasca un serviciu oferit de o persoana fizica? AndaBrailean AndaBrailean ONG-ul are ca scop integrarea socio-profesionala a tinerilor din centrele de plasament. Una dintre nevoile sesizate in centre este cea a copiilor de clasa a ... (vezi toată discuția)
Conventie civila pentru lucrari florina.ciochina florina.ciochina Sunt administratora unui bloc din sectorul 6 bucuresti si doresc sa stiu daca se mai fac conventii civile... Un pensionar din bloc ne-a rezolvat niste ... (vezi toată discuția)