avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CASS - contract de munca part-time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CASS - contract de munca part-time

Buna ziua,

Stie cineva cum se va calcula si retine CASS pentru un contract de munca part-time, incepand cu 01,01,2018? Calculat la nivelul salariului minim brut sau in functie de norma de munca (ex. 2 ore /zi)?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
AnnaM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:06, 15 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Daca salariatul are venituri din salarii care depasesc salariul minim pe economie atunci CAS si CASS se vor retine si calcula la nivelul salariului brut realizat.
Daca salariatul nu realizeaza venituri din salarii peste salariul minim pe economie atunci CAS si CASS se vor retine si calcula la nivelul salariului minim brut pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa plateasca angajatorul pentru contractul meu part time de 2 ore? Samicri Samicri Buna ziua, Sunt medic rezident si am incheiat contractul de munca cu spitalul la care voi lucra ( angajatorul fiind MS ). Pentru acest contract voi plati ... (vezi toată discuția)