avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata întreținere prin bancă nerecunoscută de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata întreținere prin bancă nerecunoscută de asociație. Cum pot rezolv această situație?

De cca. 3 ani platesc cheltuielile de intretinere prin transfer bancar, cu nr, de dispozitie de plata , valoarea sumei platite etc. Am comunicat in scris si verbal asociatiei acest lucru dar nu au luat in considerare aceaste plati . In aceasta perioada , pe Lista de intretinere figurez cu restante +penalizari iar din documentele mele de plata rezulta ca nu am nicio datorie. La Asociatie mi sa spus ca ei nu considera aceste plati prin transfer, ei vor sa platesc cu bani cash la casieria asociatiei. Am insistat iar la conducerea asociatiei si am primit urmatorul raspuns : " Domnul , noi avem contul blocat pentru datorii la furnizori si banii pe care îi transferi dumneata prin banca nu ajung la noi ci la cei unde avem datorii ". Am intrebat daca au vazut sumele platite de mine in extrasul de cont primit de la banca si raspunsul a fost : " Banca nu ne trimite extras de cont pentru ca contul este blocat si nu au voie sa faca asta " ?! va rog dati-mi si mie un sfat pentru a rezolva aceasta situatie .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 10:48, 26 Martie 2018
Platesc lunar , am dispozitiile de plata catre banca , extras de cont confirmare a platii semnat de banca , Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
gliscaia, utilizator
Nu am fotografii cu Listele de plata , am chiar Listele in original cu semnaturile presedintelui , administrator, cenzor. . Multumesc ptr. raspuns
Un singur lucru este cert , bataia de joc practicata de aceste asociatii de locatari fata de cetateni.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
gliscaia, utilizator
Buna ziua.
Urmare a discutiilor avute cat si a corespondentei primite, sunt multumit de faptul ca am reusit sa va fiu un bun sfatuitor.
Acesta este comportamentul meu atunci cand se pune problema de a ajuta o persoana aflata in necaz.
Felicitari pentru corectitudinea si rabdarea dumneavoastra.
Va doresc multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie administratie de proprietari IMEn IMEn Buna ziua, in urma respingerii unei contestatii facute catre Asociatia de Proprietari a blocului unde locuiesc si sunt proprietara, contestatie privind ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca nerespectata de asociatia de proprietari, abuz in serviciu Cerulli1956 Cerulli1956 In 2012 am fost data in judecata pentru plata intretinerii din perioada dec 2010-aug. 2014. Pentru plata sumei de 1837.21 lei chelt. De intretinere si 369,72 ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu se respecta legea nr. 230/2007+legea nr. 34/11.03.2015 telecomanda telecomanda Presedintele si administratorul de bloc ignora aceasta lege.De cand se aplica si care sunt consecintele nerespectarii acestei legi.Cine poate lua masurile ce ... (vezi toată discuția)