avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt gravidă și am 15 ani. Care sunt opțiunile mele ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt gravidă și am 15 ani. Care sunt opțiunile mele și ce riscuri există pentru tatăl copilului?

buna sunt gravida am doar 15 ani ce trebuie sa fac inafara sa nu fac avort?
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 20:13, 20 Ianuarie 2018
Cand ai ramas insarcinata aveai 15 ani impliniti sau urmeaza sa ii implinesti?
Un copil e minune, dar aveti urmatorii 25 ani sa faceti copii, termina-ti scoala, macar 12 clase, serviciu, casa, plimbati va iubiti-va si apoi copil.
Scoala va fi greu sa o termini cu un sugar acasa, gandeste-te cum se vor uita fetele si baietii la tine cu copil acasa, exista riscul sa te certi cu iubitul si vei ramane cu copilul pe cap,Un copil inseamna gradinita medicamente haine, parintii azi te pot ajuta maine nu.

Eu zic ca te grabesti, pana la 40 ani mai ai 25 ani in care poti sa faci 25 de copii, traieste ti iubirea inca 10 ani macar, ca dragostea trece prin stomac...
inpliniti.
Daca i-ai avut impliniti atunci tatal scapa de rigorile legii, adica sa faca inchisoare.
multumesc pentru sfaturile dumneavoastra..

Alte discuții în legătură

Am 20 de ani si am lasat gravida o minora de 14 ani bossssssss bossssssss am 20 de anii am lasat gravida o minora de 14 ani parinti stiu nu au nimik impotriva nostra ai mei nici ai iei fata ieste mutata la mine ce pot pati pot face ... (vezi toată discuția)
Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
16 ani... ajutati-ma urgent RoxanAge RoxanAge Am 15 ani si 8luni si prietenul meu e mai mare decat mine,ne iubim foarte mult dar parintii mei nu sunt de acord cu el m.au dus si la politie ...ce pot face sa ... (vezi toată discuția)