avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract avocațial care nu îmi amintesc să fi avut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract avocațial care nu îmi amintesc să fi avut specificat și onorariu de succes, și la nu am toate chitanțele ratelor pe care le-am achitat. Ce pot face? Avocatul mă amenință cu executarea silită

in 2015 am vorbit cu un av. sa ma reprezinte intr-un dosar "litigii cu profesionistii" . ne-am inteles la o suma fixa pe care i-am achitat-o in rate dar pentru care mi-a eliberat o singura chitanta doar pentru prima rata. in 2017 s-a terminat procesul iar av. dupa ce hotararea a fost definitiva ,ma suna, si-mi spune ca este o problema cu onorariul . av a recunoscut ca i-am achitat in totalitate onorariul dar mai este vb de onorariul de succes de 10-20% . cand am cerut sa vad contractul mi-a spus ca nu-l are la birou iar cand am cerut chitantele pe sumele de bani pe care le-a primit mi-a spus ca nu mai are chitantierul . sunt de acord sa-i dau 10% dar nu-mi poate da chitanta , a spus ca face un act aditional contractului din care sa rezulte ca m-am achitat integral . ce pot face ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Ați semnat ceva cu acel "avocat'?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un avocat alianastasia10 alianastasia10 Avand o mare problema cu o firma de leasing,am mers la un avocat. Am dorit sa deschid un proces,avand toate actele necesare. Acocatul mi-a cerut 1000 euro ... (vezi toată discuția)
Contract între avocat și client Liviuradu Liviuradu Contractul dintre avocat și client trebuie înregistrat la finanțe sau în alta parte? (vezi toată discuția)
Avocatul ne-a cerut să semnăm două contracte necompletate, cu scuza că a fost prea ocupat, iar după aceea a susținut că am semnat doar unul. cum aș putea să-l reziliez? Încă nu a depus dosarul nicolici32 nicolici32 Buna seara, am avut un proces de locuinta pe legea 112 pe care l-am pierdut iar acum pregatesc actele pentru despagubire cu ministerul de finante, am avut o ... (vezi toată discuția)