avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro PROBLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

PROBLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. vad ca nu sunt singura care reclama probleme. ajutati-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu, CONS, folosesc Opera care d.p.meu d.v. este mult mai bun decat Internet Explorer, insa nu cred ca el ar fi cauza pt. ca pe alte site-uri merge ca sa zic asa "brici". Tot asa a mers pana acum doua-trei zile si pe avocatnet.ro si dintr-o data nu mai vrea, imi permite doar sa raspund din cand in cand acestor corespondente, ar fi totul OK pana la accesarea Mesajelor Private, a Ofertei promotionale, practic problemele au aparut odata cu aparitia ofertei, nu stiu poate este o incompatibilitate d.p.d.v. IT, nu sunt specialista in domeniu dar ma descurc foarte bine cu utilizarea totusi! Mai mult nu as putea sa va explic, astept cu incredere o rezolvare!

Cu respect,
CONS
Este posibil ca Avocatnet.ro sa nu fie optimizat pentru Opera. La momentul la care concepem modificarile siteului, optimizam siteul in special pentru cele doua mari "puteri" care isi impart piata la acest moment: Internet Explorer si Firefox. O sa incercam insa, in zilele urmatoare, si un test / optimizare a siteului pentru Opera.

As fi totusi interesat daca pe alt browser, aveti aceleasi probleme.

Admin
Sincer nu stiu ce sa spun pentru ca inscrierea si navigarea pana la momentul aparitiei acestei pb. le-am facut cu Opera si am fost foarte incantata asa cum sunt in momentul de fata de navigarea pe alte site-uri, sper sa se poata rezolva, am o parere foarte buna despre avocatnet. ro si nu doresc sa mi-o schimb. Voi incerca si pe Internet Explorer dar evit deoarece mi-a creat pb. in trecut si l-am evitat.

CONS
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2006
ELENA VASILE, Consilier juridic
DA, se pare ca pb. vine de la browser pt. ca pe Int. Exp. lucrurile nu stau la fel, insa raman la parerea mea ca Opera este mult mai sigur! daca s-ar putea remedia in sensul acesta ar fi OK.
Oricum multumesc foarte mult pt. solutie,
CONS
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2006
ELENA VASILE, Consilier juridic
Admin am si eu o problema...
Nu pot introduce iconitze.

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti? Admin Admin Iata link-ul: http://www.avocatnet.ro/content/consultant|cautare asteptam pareri. ::surrender: (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)
Topic citit/necitit ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE nu stiu de ce , dar de catva timp topicurile citite de mine raman in continuare galbene, nu se mai albesc ca inainte. am gasit un topic asemanator al d-lui ... (vezi toată discuția)