avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro PROBLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

PROBLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. vad ca nu sunt singura care reclama probleme. ajutati-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce browser folositi? Daca e vorba de firefox, inca nu merge partea cu iconitele, din pacate.
Firefox...
Multumesc pentru raspunsul prompt.
La mine merge foarte greu. Ca sa ajung sa postez aici, mi-au trebuit 6minute si 10 secunde. Parca e prea mult. Pacat de acest site. De multe ori ma las pagubas datorita accesului extraordinar de lent. De ce se intampla numai la Avocatnet? Pe celelalte site-uri, accesul se face mult mai rapid, cca 5-10 secunde.
Acum, 24 nov. 2006 orele 18:00, intra in 7 - 10 secunde. E retzeaua mai libera la aceasta ora?
Buna seara,

Nu e vorba de retea. :">. E vorba despre serverele noastre, care au inregistrat o incarcare prea mare in ultima perioada. Am reusit sa remediem partial problema, iar acum incepe sa se miste mai bine intregul website ca si celelalte websiteuri din retea.

Am decis astazi sa achizitionam deja un server nou pentru gazduirea avocatnet.ro, calatoreste.ro si timpultau, urmand ca serverul actual sa deserveasca serviciul de email si alte servicii conexe websiteurilor noastre.

Imi pare rau ca lucrurile nu sunt asa cum ar trebui sa fie. Incercam in fiecare zi sa oferim serviciile noastre la un nivel cat mai inalt. :(

Imi cer scuze pentru inconvenientele din ultimele saptamani si sper sa ne regasim, de la jumatatea saptamanii viitoare, cu un website care se misca muuuuult mai repede. ;)

Un week-end placut.

Alin Popescu

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti? Admin Admin Iata link-ul: http://www.avocatnet.ro/content/consultant|cautare asteptam pareri. ::surrender: (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)
Topic citit/necitit ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE nu stiu de ce , dar de catva timp topicurile citite de mine raman in continuare galbene, nu se mai albesc ca inainte. am gasit un topic asemanator al d-lui ... (vezi toată discuția)