avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pledoarie mincinoasa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pledoarie mincinoasa

Sunt intr-un proces de iesire din indiviziune. Avocatul partii adverse da dovada de o lipsa totala de deontologie profesionala si caracter, spunand numai minciuni aberante. Partea din imobil pe care o stapanesc am cedat-o spre folosinta pentru aproximativ un an unei familii careia i-a ars intr-un incendiu integral locuinta, ramanand la propriu sub cerul liber. Folosinta am cedat-o gratuit, in mod pur umanitar. La proces a invocat ca am inchiriat locuinta cu scopul beneficiului financiar. Aceasta minciuna m-a deranjat f mult, mai ales ca el stia modul real in care am cedat folosirea locuintei.
Sunt hotarat sa-i intentez proces pt acest fapt si va rog sa ma ajutati sa-mi sugerati pentru ce fapta pot sa-l actionez in instanta.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: km , utilizator 16:27, 16 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mă repet: datoria avocatului e să câștige. Cât despre metode, dacă instanța nu-l oprește, ele sunt permise. Cât de onorabile, va fi mereu un subiect de discuție. Ceea ce trebuie să vă rămână sunt: interesul dvs si faptul că istoria e scrisă de învingători.

km a scris:

Ambele. Cunoaste foarte bine situatia dar, ca sa-mi creeze o imagine defavorabila in fata instantei, declara aspecte neadevarate. Este genul de om lipsit de scrupule care nu se da in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopul.

INVINGATORI !!!
SI MORALA; O DAM LA CANAL ???!!!
Daca morala dvs. nu se incadreaza in legislatie, ea nu exista. N-o puteti invoca in instanta. Incercati in alte parti.
Cu scuze, voi inceta aici aceasta controversa. Desi ar trebui sa va fac...morala.
Tocmai, ca eu tin f mult la morala si respect. Sa castigi un caz in instanta pe baza unor minciuni intentionate si lipsa totala de respect pentru adevar si realitate este, pentru unii, o "virtute".
De constiinta si autorespect...sa nu mai vorbim.
Se vede ca aveti o alta scara a valorilor.
Am inchis subiectul.
Multumesc, inca o data, celor care mi-au dat raspunsuri pertinente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii socrate111 socrate111 Buna seara .Imi puteti spune daca reclamantii care prin actiunea inaintata Instantei declara o serie de neadevaruri pot fi atrasi in raspundere penala in ... (vezi toată discuția)
Daca clientul isi minte avocatul facand mai multe afirmatii mincinoase ... gabiilie776 gabiilie776 Daca clientul isi minte avocatul facand mai multe afirmatii mincinoase (false) si sunt sustinute apoi de avocat in fata instantei (si in inscrisurile depuse - ... (vezi toată discuția)
Avocati scutiti de codul penal? dar cei pe care-i reprezinta? justice123 justice123 Avocatii sunt scutiti de a putea fi acuzati de marturie mincinoasa? Dar fiindca sunt mandatarii celor pe care-i reprezinta? Asta nu inseamna ca cei ... (vezi toată discuția)