avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant

Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca au nevoie de viza de flotant,desii ei au buletinele cu domiciliu in acelasi oras.Daca dupa cateva saptamani/luni ei ne fac probleme se poate anula viza de flotant?Si care sunt pasii?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oamenii lucuiesc la dvs., banuiesc ca achita si o chirie, utilitati, etc. E firesc sa le faceti resedinta. Ca altfel se presupune ca locuiesc fara forme legale si ar putea fi amendati. Puteti sa-i luati in spatiu de resedinta si pentru 1 luna, pana la 1 an. Luati-o treptat, mai intai pe 1- 3 luni, apoi pe 6 luni, sa vedeti care e treaba cu ei, ca sa nu va complicati din prima. Acum, ca ulterior vine corespondenta lor la dresa dvs.ce va deranjeaza, nu semnati de primire si postasul o restituie. Oricum locuinta e a dvs. si dispuneti de ea. O resedinta nu va afecteaza atat de mult. E mai greu cand le faceti buletinul cu domiciliul la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot sa scot o persoana de la adresa mea? nu mai ... Roxy86 Roxy86 Buna ziua, cum pot sa scot o persoana de la adresa mea? nu mai locuiește cu noi, nu pot nici sa o conving sa se scoată ea singura. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Luare in spatiu cu viza de flotant /anulare luare in spatiu lucianbenu lucianbenu as dori sa stiu cum pot sa anulez o luare in spatiu fara contract de inchiriere a unei rude care nu are drept de propietate asupra imobilului iar adoua ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu mihai.gabriel74 mihai.gabriel74 dupa 12 ani de casatorie cu fata propietarului de casa acum sa gasit sa ne dea afara cu copiii cu tot ...se poate una ca asta? :(( (vezi toată discuția)