avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ieșire din indiviziune. Cum pot obține bani pentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ieșire din indiviziune. Cum pot obține bani pentru o cotă de 20% dintr-un apartament?

Buna ziua, am si eu o intrebare, detin 20% dintr-un apartament, as dori sa primesc bani pentru acea parte, am sanse sa obtin o iesire de sub indiviziune?Mai sunt 2 proprietari, am vb cu un avocat si mi-a zis ca trebuie sa deschid un proces dar ca sunt sanse sa nu castig.E mica partea si acela e apartamentul in care locuiesc celelalte 2 persoane iar instanta s-ar putea sa nu acorde castig de cauza pentru mine.As dori mai multe lamuriri daca se poate.va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Bighydeva , utilizator 16:19, 18 Mai 2018
Dupa ce voi castiga procesul si voi intra in proprietate, voi putea recupera acesti bani de la parati?Vreau sa imi angajez o doamna avocat si ea la telefon mi-a zis ca banii de timbru nu ii mai vad.A vorbit aiurea?Sa caut alt avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral in instanta; vanzarea bunuuli prin invoiala sau la licitatie simona_ simona_ Iata speta: In aprilie 2008 am deschis partaj succesoral partaj judiciar in calitate de sotie supravietuitoare, actionand in judecata soacra si cele 2 surori ... (vezi toată discuția)
Partaj intre fratii mostenitori. Phantom.haxor Phantom.haxor Buna ziua am si eu o problema delicata. In urma decesului mamei noastre eu si fratele meu am mostenit un apartament,fiecare avand 50% cota parte.Acum noi ... (vezi toată discuția)
Partaj proprietate cochintu cochintu buna ziua.as dori sa fiu ajutat sa aflu raspunsul corect la unele intrebari.am sa explic pe scurt situatia.exdista un apartament unde mostenitori sant ... (vezi toată discuția)