Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare seriozitate.
Astazi ma gandesc ca e vremea sa incercam sa propunem moderatori pentru forumurile care inca sunt moderate de unul sau doi oameni. Ma gandesc, printre altele, la forumurile dedicate Avocatilor si admiterii in avocatura (unde exista topicuri extrem de importante, de genul Admiterii in avocatura, care suscita constant interesul unui mare numar de utilizatori, de unde si contrele constante dintre acestia), Admiterii in Magistratura.. si altele.
Prin urmare, haideti sa propunem pana la 5 noiembrie, un nume de utilizator si un forum caruia i s-ar potrivi acest nume ca moderator. La fel ca data trecuta, promit sa centralizez pe 5 noiembrie aceste propuneri si sa alegem viitorii moderatori din randul numelor amintite acolo.
Ma alatur acestor argumente, completand si deranjul pe care il provoaca ochilor si mintii, atunci cand te astepti sa gasesti ceva nou postat si dai peste un lung citat al mesajului anterior dupa care urmeaza un sir de aplauze...si-atat. Acest tip de mesaje ar trebui sterse de moderatori. Nici macar la sectiunile de "diverse" nu aduc idei noi sau amuzament in plus...
In plus, data fiind specializarea lor, am mai notat si urmatoarele propuneri
5. Nucu$ - 4 voturi - asigurari
6. Magda Staicu - 4 voturi - contabilitate
Va rog sa ma trageti de maneca daca am calculat gresit. Voi contacta in seara aceasta colegii de mai sus pentru a stabili ce forumuri ar putea modera. Daca am uitat pe cineva, va rog sa imi spuneti.
Vom reveni cu un topic de propunere de moderatori noi in fiecare luna.
De asemenea, in curand, moderatorii actuali vor avea propriul forum in care sa discute lucruri legate de activitatea de moderare pentru crearea unei practici unitare in forum. Si... asa cum e normal, o data la 6 luni o sa incercam sa analizam cam cum se descurca moderatorii (si cei noi si cei vechi, pentru ca ar fi important sa putem conta pe moderatorii dintr-un forum ca tin lucrurile sub control acolo si ca intervin cand e cazul).:innocent: