Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare seriozitate.
Astazi ma gandesc ca e vremea sa incercam sa propunem moderatori pentru forumurile care inca sunt moderate de unul sau doi oameni. Ma gandesc, printre altele, la forumurile dedicate Avocatilor si admiterii in avocatura (unde exista topicuri extrem de importante, de genul Admiterii in avocatura, care suscita constant interesul unui mare numar de utilizatori, de unde si contrele constante dintre acestia), Admiterii in Magistratura.. si altele.
Prin urmare, haideti sa propunem pana la 5 noiembrie, un nume de utilizator si un forum caruia i s-ar potrivi acest nume ca moderator. La fel ca data trecuta, promit sa centralizez pe 5 noiembrie aceste propuneri si sa alegem viitorii moderatori din randul numelor amintite acolo.
-trope_doi
-cora2006, nu inteleg de ce nu s-a gandit nimeni la domnia sa pentru forumul "Avocati"
-Magda Staicu, sunt prea putini moderatori pentru sectiunea "Discutii contabile"
-cermak gruianu
-Diana Persa
-r.gabi, in opinia mea este mult mai potrivit decat altii (sau, mai bine spus, la fel de potrivit).
Dupa unele pareri URSS (sau ce a mai ramas din ea) inca mai domina.
Eu cred ca nu se mai poate asa ceva.
Este doar istorie.
Dreptul la parere exista si il apreciez.
Oricum, persoanele care au aptitudini combatante nu cred ca pot fi moderatori.
Ar insemna sa isi incalce dreptul la propria opinie.
Ceva echivalent cu antepronuntarea.
Nimic nu este mai presus decat libertatea.
Dar libertatea este un lux...