romania inedit a scris:
rodica_post a scris:
Avokitten- magistrati/magistratura
Av.Lacoschi - avocati/avocatura
Adrian Stoica - lichidari si insolventa
R_gabi
cermak gruianu
fplopeanu
Iulian Manea
Stoica Ioana
O parte dintre propunerile dumneavoastra sunt deja moderatori .
:sorry::sorry::sorry::sorry:
cred ca propunerea mea este in asentimentul si majoritatea celor care si-au exprimat propunerile.
Chiar daca unii din lista mea de propuneri sunt moderatori cred ca au o calitate :
-nu am vazut ca cei din lista de mai sus(cei care sunt moderatori in prezent), sa cenzureze mesaje ,sa le stearga (din diferte motive invocate doar ca sa fie o "explicatie"), ori sa avertizeze nefondat.
Cred ca adevarata valoare profesionala combinata cu calitatea umana trebuie sa fie primordiala in atribuirea unei "functii" pe orice site.
Alegerea in final va fi efectuata de catre administratia acestui site.
Noi,utilizatorii suntem cei care aducem doar functionalitatea acestui site.
Este corecta ideea colaborarii D-lui Alin Popescu cu utilizatorii pentru o apreciere individuala.
Lista celor care merita toata aprecierea ar fi mult mai lunga ,insa nominalizarea in aceasta situatie trebuie sa fie concreta in raport de activitatea pe acest site si calitatea discutiilor (de orice natura) .
Multi utilizatori simpli sunt nedumeriti de ce se sterg mesaje ori chiar topicuri.
Poate primesc raspuns concret aici pentru a intelege concret acest mod de "moderare" - uneori fara motivatii juste si concrete.
Va multumesc pentru intelegere !
cu respect si consideratie,
rodica_post