avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 61/1991: cine este amendat în cazul unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 61/1991: cine este amendat în cazul unei sesizări privitoare la zgomot, proprietarul sau muncitorii care îl produc?

Lega 61/1991 : Cine este amendat in cazul unei sesizari de zgomot intre orele 13.00-14.00? Proprietaru sau muncitorii care lucreaza in proprietate (fara acte legale) ? Un raspuns urgen. Ms

MENTIUNI: Muncitorii au facut zgomot cu acordul proprietarului in interiorul proprietatii, nu in strada ca sa fie ei amendati ..
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Multumesc de raspunsuri.
Deci este foarte greu in tara asta sa se aplice o lege.
Pana la urma daroria mea esta sa fac sesizari.
Datoria autoritatilor esta sa aplce legea, nu a mea. Mi se pare foarte complicata prima varianta.. cheltuielile sunt mari .. si riscul la fel de mare ca sa pierd in instanta .. Totul trebuie sa fie confirmat de autoritati.. autoritati care nu vor sa isi faca treaba ca la carte.

Unde gasesc firma autorizata de Ministerul muncii si Ministerul sanatatii pentru a efectua determinari de zgomot si vibratii. Trebuie sa merg sa intreb la aceste institutii?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti pe internet si pe site-ul Inspectiei muncii - firme autorizate ca Servicii externe de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
Incercati aici: [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
bysnis a scris:

....
Unde gasesc firma autorizata de Ministerul muncii si Ministerul sanatatii pentru a efectua determinari de zgomot si vibratii. Trebuie sa merg sa intreb la aceste institutii?


Incercati si la Directia de Sanatate Publica din judetul in care domiciliati.
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara ! Se pare ca nu aveti altceva mai bun de facut decat sa va reclamati si sa va spionati vecinii.
Inteleg sa ii reclamati daca renoveaza noaptea, daca fac petreceri non stop...scandaluri.
Sper ca atunci cand renovati sa primiti acelasi tratament!

bysnis a scris:

Nu trebuia Politia Locala sa sesizeze ITM-ul atata timp cat cei 2 muncitori au recunoscut ca muncesc acolo fara nici o forma legala ?!

Alte discuții în legătură

Am un vecin care de 2 ani isi tot renoveaza apartamentul, cu ... mihaipreotescu mihaipreotescu Am un vecin care de 2 ani isi tot renoveaza apartamentul, cu mici pauze. In sensul ca foloseste bormasina cu percutie cam la orice ora vrea el. Si daca sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. locuiesc intr un apartament la bloc. vecinul de deasupra ... Dana Deea Dana Deea Bună ziua. Locuiesc intr un apartament la bloc. Vecinul de deasupra renovează și ne a anunțat ca renovează. Întrebarea mea este - exista o lege sau e ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in cazul in care vecinii renoveaza de 6 luni zilnic si produc zgomote insuportabile? utilizator1902 utilizator1902 Buna ziua din iarna s-au mutat niste vecini fix deasupra mea, au inceput sa renoveze, s-au oprit din cauza situatiei cu coronavirusul dar acum au inceput ... (vezi toată discuția)