avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 61/1991: cine este amendat în cazul unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 61/1991: cine este amendat în cazul unei sesizări privitoare la zgomot, proprietarul sau muncitorii care îl produc?

Lega 61/1991 : Cine este amendat in cazul unei sesizari de zgomot intre orele 13.00-14.00? Proprietaru sau muncitorii care lucreaza in proprietate (fara acte legale) ? Un raspuns urgen. Ms

MENTIUNI: Muncitorii au facut zgomot cu acordul proprietarului in interiorul proprietatii, nu in strada ca sa fie ei amendati ..
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Multumesc de raspunsuri.

micheline20 care e problema ta? Daca tu ai sta in zgomot de fain .. chiar si sambata .. cand distanta de la geamul vecinului la geamul tau este de 1,3m (nu stiu cum li s-a dat autorizatie de constructie) , ai vb cu vecinul ca esti deranjat si el te ia in ras.. si isi continuua activitatea . tu ce ai face ??? .. mai ales cand ai si legea de partea ta .. ce ai face? sunt tare curios. Tu in situatia asta ai impresia ca eu imi spionez vecinul? sau el ma terorizeaza cu zgomotul ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua , cunosc dezamagirea lasata de Politia locala Craiova am patit_o si eu, mi-a blocat vecinul de vis a vis iesirea din curte cu tirul intentionat timp de 10 minute intr-o dimineata de nu am putut iesi din curte,am sunat la Politia locala si au zis ca nu au masina sa intervina ca ei nu au cu ce lua tirul de acolo etc motive, am mers si depus sesizare cu foto facute de mine in care se vedea foarte clar ce se intamplase au venit seara sa constate la 12 ore dupa ce se intamlpase iar in raspunsul trimis acasa mi-au spus ca foto facute de mine nu pot fi luate in considerare ca nu era aparatul autorizat, asta este reactia lor la problemele cetatenilor, la noi nu se merge pe prevenirea acestor situatii, nu se ia masuri, ajungem sa ne facem dreptate singuri di disperare
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
Mariuss2014, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
#bysnis
Cu toate acestea, aveți grijă cu poliția locala pentru că puteți fi amendat că îi chemați degeaba. (Nu va doresc asta, va spun că se cam practica)
Ei neputând constata nimic din ceea ce spuneți .
S-a întâmplat și se întâmplă așa ceva mereu.
Sa stiti ca, in cazul in care chiar auzeau gălăgie polițiști, tot nu îi puteau amenda. Zgomotul trebuie sa depășească o anumită valoare.
Polițiști nu pot aprecia că se depășește acea valoare, nu sunt experți .
De aceea trebuie ca măsurătorile sa le facă o firma specializata .

Înțelegeți de ce nu au fost amendați, chiar daca au recunoscut ?
Politia atât poate să facă . Sa recomande încetarea zgomotului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar dacă-i filmez și arăt dovada? CARE e acel prag prevăzut de lege peste care zgomotul produs devine agresiune?
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
RML, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii aici privind nivelul de zgomot maxim admis: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Trebuie precizat ca valoarea maxim admisa este inregistrata la limita poluatorului fonic (in cazul de fata, peretele vecinului zgomotos).

Alte discuții în legătură

Am un vecin care de 2 ani isi tot renoveaza apartamentul, cu ... mihaipreotescu mihaipreotescu Am un vecin care de 2 ani isi tot renoveaza apartamentul, cu mici pauze. In sensul ca foloseste bormasina cu percutie cam la orice ora vrea el. Si daca sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. locuiesc intr un apartament la bloc. vecinul de deasupra ... Dana Deea Dana Deea Bună ziua. Locuiesc intr un apartament la bloc. Vecinul de deasupra renovează și ne a anunțat ca renovează. Întrebarea mea este - exista o lege sau e ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in cazul in care vecinii renoveaza de 6 luni zilnic si produc zgomote insuportabile? utilizator1902 utilizator1902 Buna ziua din iarna s-au mutat niste vecini fix deasupra mea, au inceput sa renoveze, s-au oprit din cauza situatiei cu coronavirusul dar acum au inceput ... (vezi toată discuția)