avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar public

Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu examen de licenta (promotia 2006-2009 ) .In vederea promovarii pe post as dori sa stiu cum pot fi incadrata : cu studii superioare de lunga durata sau scurta durata si ce clasa ?
terineanu ioana a scris:

buna,
si eu sint in aceeasi situatie am dat examen pentru promovare.din referent superior III cu II, in inspector I cu II.astept validarea.as fi dorit si eu sa stiu de la specialisti cind se fac promovarile in orice luna a anului daca ai avut calificativ foarte bine si vechimea 4 ani?
va multumesc!
revin cu aceeasi problema.am primit avizul favorabil al transformarii postului din referent cls.III.grad profesional superior,treapta 2 de salarizare in inspector clasa I grad profesional principal treapta 2 de salarizare dar,cu o adresa prin care i-mi transmit urmatoarele mentiuni :avizul favorabil transformarii postului de tinut de subsemnasta este valabil numai in conditiile respectarii dispozitiilor art.34 din legea nr.466/2004 privind Statutul asistentului social..(mentionez ca munca pe care-o prestez este asistenta sociala dar am absolit psihologia de 3 ani.intrebarea mea catre specialisti este:
- sint obligata sa fiu inscrisa la master in specialitatea asisatenta sociala si sa prezint adeverinta la ANAF?cum trebuie sa procedez ?voi ramine pe studii medii?deocamdata nu mi s a comunicat nimic in legatura cu aceasta problema de catre superiorii mei.nu stiu ce urmeaza sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Promovare clasa tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar,referent clasa III, grad superior,treapta I, cu vechime de peste 20 ani, in prezent absolvent al USH-Fac. de Management Financiar-Contabil ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)