avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
k ! o sa mi tin gandurile astea negative pt mine de acum!!!
Te rog sa nu te superi.Daca in spatele acestor aspecte pe care le prezinti tu, se ascunde ceva care te-a facut sa gandesti astfel...chiar iti sugerez sa vorbesti cu noi despre ceea ce te apasa...dar nu da vina pe intregul sistem si pe uratenia acestei profesii ca nu te ajuta , ba din contra...mai ales daca vrei sa profesezi.
Cum crezi tu ca iti va sta tie peste vreun an asa...in postura de ....grefiera plictisita, nervoasa de mizeriile din sistem...sau ce te faci daca mai prinzi si vreo taiere de salarii?:))
Hai, revino-ti si maine sa fii mai optimista...ca de neajunsurile vietii nu putem scapa.X-(
iti multumesc pentru incurajari!! sincer iti spun!!!
nac a scris:

Art 37 spune ca stramutarea cauzei se judeca de o instanta de acelasi grad cu cea unde sunt rudele sau afinii....iar in cazul art.39 este vorba despre cererea de a se stramuta cauza...deci nu de judecarea propriu zisa a cauzei...dupa ce se admite cererea ...cauza se repartizeaza la o instanta de acelasi grad.
Sper sa fie bine....ca am citit acm o luna.

si eu tot asa am inteles
Alinuta, fata rebela a forumului....nu te mai supara si necaji pe sistem, pe sefi, pe noi care suntem naivi si credem ca o sa ne fie bine ca grefieri...si care mai credem ca se intra pe bune in sistem- acu, fie vorba intre noi, 99,99 credem ca da, restul.....
Asa...si cum spuneam....e tarziu, am venit de la serviciu extrem de obosita, imi urasc de moarte serviciul actual....ei bine, Eu, stiu ca voi munci de imi vor sari capacele ca grefier, ca o sa am parte de zile si ore in care o sa imi vina sa arunc cu dosarele pe geamX-(- nu o sa fac, totusi;); ca o sa privesc cu jiind si admiratie la cei care se vor perinda pe coridoarele tribunalului sau parchetului, ca jude sau procuror si voi zice... uite, puteam si eu sa invat mai mult....
Dar, acum, eu pt atat ma mobilizez.Vreau sa fiu sanatoasa si de rest...ma ocup singura.Si daca nu imi va placea....inm-ul ma asteapta....
Nu te mai stresa, nu ne mai certa si daca vrei sa inveti cu noi pt sng, esti invitata noastra.Daca nu....:wave:
O seara placuta tuturor.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)