avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Buna tuturor! As avea si eu cateva intrebari pentru cei care au mai incercat la Sng ori care au fost deja admisi: care e structura examenului, ne dau subiectele pentru toate materiile odata? se ia pauza dupa fiecare materie ori exista o durata continua pentru toate materiile? Eu chiar n-am nicio idee. Cine ma poate ajuta cu niste raspunsuri...ii multumesc mult!
O zi buna tuturor si da, spor la repetat!
Pentru mine e prima data cand dau la SNG. Din subiectele ce s-au dat pana acum reiese ca se dau toate subiectele odata, nu se ia nicio pauza, durata examenului fiind de 3 ore. Sunt niste concluzii proprii, pe care le poti trage si tu accesand pagina CSM-ului, la SNG, Admiterea in anii precedenti - 2005 - 2009.
AMR - 4 zile!:stunned:
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
K_Elena, utilizator
Eu am dat in septembrie si va pot da cateva detalii.Se dau subiectele pt. toate materiile odata cu foaie separata pt. raspunsuri separat pt. fiecare materie.Ati terminat de invatat?Stiti cumva daca se tine examenul tot la Cantemir?Bafta tuturor!
In ceea ce priveste locatia chiar nu cred ca stie raspunsul la intrebare. Cred, asa cum a mai scris si cineva mai sus, ca se va afisa in curand pe site-ul lor. Eu personal, oricum nu stiu nici locatia de anul trecut. Sper sa gasesc repede! De invatat, cred ca toti am trecut prin materie, o sa vedem acolo ce ne vom aminti. Sa speram ca tot:P Sa dea Domnu sa fie totul bine la toti! Multumesc pentru raspunsuri.
O zi buna!
da, tot la Cantemir, vezi site-ul csm

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)