Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Da, am vazut pe site noile informatii. Acum m-am linistit, am un loc in banca:D
Hai cu repetatul ca mai e putin! Multa bafta tuturor, desi numai 75 vor fi norocosi, sau poate mai putini:">, dar macar sa fim deasupra liniei=D>
Sincer, abia astept sa se termine totul!
Cred ca un mare avantaj o sa aiba cei care au mai dat macar odata....Nu vreau sa dezarmez pe careva sau sa par pesimista intr un fel, dar considerand ca sunt cel putin 100 de pers care revin pentru a 2 sau chiar a 3 oara, cu materia repetata de n ori...dar in fine, era doar o constatare....fiecare cu sansa lui....spor si noroc la valorificarea ei :kissing:
e foarte simplu sa vezi cata informatie ai reusit sa inmagazinezi..pe site-ul grefieri.ro sunt subiectele din 2005-2009..faci subiectele si apoi cu baremele in fata corectezi...nota obtinuta per total = cat ai inmagazinat
Spor la treaba;)
Avand in vedere ca maine majoritatea va fi pe drum, va doresc de acum multa bafta! Ne vom "intalni" duminica sau luni pentru a face schimb de pareri cu privire la examen.
Succes!:yeah:
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)