avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Straina tara-esti!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Straina tara-esti!

......20 de ani au trecut si jalea din sufletul nostru nu se mai stinge parca...

Gata eu am hotarat !

DEMISIONEZ ! din functia mea de CETATEAN - ALEGATOR, plimbator intre scrutinele lor democratice...
Subsemnata, va aduc la cunostinta intentia irevocabila de a demisiona din functia aceasta pe care o detin abuziv...
Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau drumul spre urne atunci cand vei fi un CETATEAN-ALEGATOR,RESPECTAT
pana atunci...
Asa ca incepand de azi…
Vreau sa cred din nou in sinceritatea zambetelor,
Vreau sa cred din nou in nobletea vorbelor,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a cuvantului dat si respectat,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a viselor implinite,
Si atunci cand va veni...aceea zi
Poate....ma vei intoarce ,
Daca ...

[ link extern ]

Demisionezi si tu?

Cu respect ,
Un fost CETATEAN-ALEGATOR .
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
ALEXANDRA TAN , Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: YUKI , utilizator 14:17, 9 Decembrie 2009
Domnilor, este doar o neintelegere. Este pacat intr-adevar ca cineva se preteaza la a-si insusi munca si ideile altora , din lipsa de bun simt , de originalitate ...@justitiarul33, colegul nostru a fost bine intentionat redandu-ne aici acest ,,manifest" . Cand nu ai dovezi ca dreptul de autor pt. un anume articol apartine altcuiva decta celui care il semneaza, o iei de buna.
Te felicit si eu pe aceasta cale.
justitiarul33 nu mi-a reprosat mie nimic, dar ii multumesc ca m-a indemnat sa vad adevarutul autor, fapt pentru care am procedat la modificare in pag.1. Va multumesc!
E pentru tine tara...

E pentru tine tara...
Pamant, tinut cu bratele dreptatii
Si negru lut din palma de tarani.
Ai fi ajuns tribut strainatatii
Fara iubirea lor de mii de ani.

Sa nu te temi...
Iubirea pentru tine nu va piere,
Saracul te doreste adapost.
De-ar indura si mila si durere,
Ar face-orice ca tu sa ai un rost.

Esti tara lui...
Nepretuita casa din strabuni.
Te apara de-aici si de departe,
Cu lacrimi invelite-n rugaciuni,
Si ganduri nerostite despre moarte.

Ei, cei plecati...
Ce hrana ti-o aduc, muncind afara.
Conducatorii tai... doar pentru bani
Te-ar cioparti-n bucati ca pe o fiara,
Sa ia pe tine cativa gologani.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2009
justitiarul3, utilizator
Am obosit...

Am obosit sa tot aud cum cei care ma conduc, ma cred prost si imi spun "omul simplu de pe strada", intr-un limbaj gangav, analfabet. Am obosit ca din patru in patru ani sa traiesc iluzia ca am ales prost impreuna cu 22 de milioane de romani, cand de fapt, bun nu aveam de unde. M-au obosit jurnalistii "independenti" care ajung guvernatori sau consilieri de rang inalt. Am obosit ca de 20 de ani sa-i injur tot pe Iliescu, Nastase, Mitrea, Paunescu, Vacaroiu, Hrebenciuc,Voiculescu, Patriciu si toata aceasta putrezime politica, am obosit sa-i vad certandu-se pe miliardele tarii fara nici-o jena sau rusine. Am obosit sa nu mai am incredere in nimic si in nimeni. Mie, omului simplu de pe strada, mi-e lehamite de dreptul meu de a vota. De dreptul de a fi informat. De dreptul de a protesta. De dreptul si obligatia de a-mi apara tara. De dreptul de a avea acces la tratamente corecte în spitale. De dreptul de a fi egal cu ceilalti români în fata justitiei. Mi-a mai ramas, totusi, un singur drept: acela de a circula liber în strainatate. De a emigra. Poate c-a venit timpul sa-l folosesc. Stiu bine ca nici acolo nu va fii usor, sper doar ca acolo, într-o limba straina si pe strazi curate, sa am timp sa mi se faca dor de tara mea.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
justitiarul3, utilizator
EU am demisionat !
Nu ma mai obosesc ascultand aberatiile emanate de "mintile sclipitoare "ce s-au asezat pe tabla de sah sarind din patrat alb in patrat negru nefiind orbiti de schimbarea culorii.

Am luat aceasta decizie cand cea mai luminata minte -
Traian Basescu a declarat, 29.29.2990,marti seara, la Targu Mures, ca romanii plecati la munca in strainatate, cei care au renuntat sa mai astepte ajutor de la stat si si-au luat soarta in propriile maini, reprezinta partea cea mai dinamica si mai curajoasa a natiunii, relateaza NewsIn.

„Trebuie sa recunoastem ca ei sunt partea cea mai dinamica a natiunii noastre. Au fost acei romani care, constatand ca statul nu poate sa faca foarte multe pentru ei, au renuntat sa mai astepte de la stat, si-au luat soarta in propriile maini, si-au luat alaturi sotia si copilul si s-au dus sa castige un ban in strainatate. Este partea dinamica a natiunii, poate extrem de dinamica si poate cea mai curajoasa."

Sesizand o oarecare rumoare in sala, seful statului a incercat sa explice.

„Nu vreau sa spun ca profesorii universitari care au ramas sunt mai putin curajosi sau politicienii care au mai ramas pe aici sunt mai putini, dar calitatea se vede, ca au ramas foarte putini de calitate. Indiscutabil, cei care lucreaza in strainatate sunt cei care au constatat si inteles ca nu statul este solutia pentru ei."#-o

Doamne,ocroteste-i pe romani!

Alte discuții în legătură

Sa il votam pe brancusi ! nucu$ nucu$ [i]Apelez la comunitatea noastra puternica si numeroasa, cu un mesaj de romanism nedisimulat.Cred ca vom produce cateva mii de voturi utile[/i]:thumbup: ... (vezi toată discuția)
Datoria civica de a merge la vot praetore praetore Datoria civica de a merge la vot sau de a participa in sectiile de votare, cat la moda e? cine mai face asta? impresii? sfaturi in cazul secund ? :D B-) (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)