avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Straina tara-esti!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Straina tara-esti!

......20 de ani au trecut si jalea din sufletul nostru nu se mai stinge parca...

Gata eu am hotarat !

DEMISIONEZ ! din functia mea de CETATEAN - ALEGATOR, plimbator intre scrutinele lor democratice...
Subsemnata, va aduc la cunostinta intentia irevocabila de a demisiona din functia aceasta pe care o detin abuziv...
Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau drumul spre urne atunci cand vei fi un CETATEAN-ALEGATOR,RESPECTAT
pana atunci...
Asa ca incepand de azi…
Vreau sa cred din nou in sinceritatea zambetelor,
Vreau sa cred din nou in nobletea vorbelor,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a cuvantului dat si respectat,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a viselor implinite,
Si atunci cand va veni...aceea zi
Poate....ma vei intoarce ,
Daca ...

[ link extern ]

Demisionezi si tu?

Cu respect ,
Un fost CETATEAN-ALEGATOR .
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
ALEXANDRA TAN , Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: YUKI , utilizator 14:17, 9 Decembrie 2009
@ ricu a scris:
"...este mult mai simplu ptr ei sa nu mergem la vot decat sa mergem la vot si sa ne treaca prin cap nu stiu ce lucruri si sa nu votam pe cine trebuie
ESTE PREA MARE RISCUL ASA CA MAI BINE PTR. EI ESTE CA NOI SA STAM ACASA ..."

Am fost la vot de fiecare data, pana acum, in ultimii 20 de ani si, cel putin la ultimul tur (si nu doar) cred ca , la nivel intuitiv desigur, nu cel care a fost desemnat castigator a fost si cel votat de majoritate...
Nu doresc sa intru in polemica pe aceasta tema ci doar sa-mi exprim parerea. Acum, poate ma insel, cine stie?
Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2009
ContSters98240, utilizator
@alexandra............din cate am inteles ati demisionat din functia de cetatean.......(eu nu stiam ca e o slujba) sa inteleg ca pe actul de identitate ati scris altceva,ati cerut azil politic intr-o alta tara?#-o
Sa inteleg ca acei tineri pe care i-ati amintit au murit degeaba din momentul in care ati ales sa demisionati si nu sa luptati in continuare.?Luand istoria tuturor popoarelor nu am citit si invatat nicaieri ca un popor,dupa un razboi,revolutie sau rascoala au ajuns unde sunt acum in cinci ani............intradevar 20 ani sunt multi,dar noi cetateni ai acestei tari speram ca prin faptele noastre sa oferim un viitor mai bun copiilor nostri.Tineri de care vorbeati s-au sacrificat pentru copii nostri.
Am sa va pun o mica intrebare: daca un nuc are nevoie de 15 ani de viata pentru a fi considerat un bun lemn pentru mobila................o tara de cat timp credeti ca are nevoie pentru a deveni puternica,bogata si frumoasa?
Am 29 de ani si merg la vot de cand am implinit 18 ani,dar nu merg sa votez pentru ca sunt platita merg pentru ca respect memoria celor care au murit pentru ca eu sa am acest drept.,merg pentru ca am speranta unui viitor mai bun................daca am demisiona cu totii ca dumneavoastra........nu ar mai ramane nimic,nu s-ar schimba nimic.................noi ceilalti cetateni care am ramas inca mai speram.
Aveti dreptate sa fi-ti suparata,cu toti stim si vedem ceea ce se intampla in jurul nostru,dar fugind nu inseamna ca ati facut un pas inainte,parerea mea este ca "demisionand" cum spuneti dumneavoastra ati facut doi pasi inapoi,ati depus armele si ati declarat retragerea.Pacat!!!!!!!!!
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2009
YUKI, utilizator
=D>=D>=D>=D>=D>=D> @pneagu asta inseamna a lua atitudine:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa il votam pe brancusi ! nucu$ nucu$ [i]Apelez la comunitatea noastra puternica si numeroasa, cu un mesaj de romanism nedisimulat.Cred ca vom produce cateva mii de voturi utile[/i]:thumbup: ... (vezi toată discuția)
Datoria civica de a merge la vot praetore praetore Datoria civica de a merge la vot sau de a participa in sectiile de votare, cat la moda e? cine mai face asta? impresii? sfaturi in cazul secund ? :D B-) (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)