avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Straina tara-esti!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Straina tara-esti!

......20 de ani au trecut si jalea din sufletul nostru nu se mai stinge parca...

Gata eu am hotarat !

DEMISIONEZ ! din functia mea de CETATEAN - ALEGATOR, plimbator intre scrutinele lor democratice...
Subsemnata, va aduc la cunostinta intentia irevocabila de a demisiona din functia aceasta pe care o detin abuziv...
Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau drumul spre urne atunci cand vei fi un CETATEAN-ALEGATOR,RESPECTAT
pana atunci...
Asa ca incepand de azi…
Vreau sa cred din nou in sinceritatea zambetelor,
Vreau sa cred din nou in nobletea vorbelor,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a cuvantului dat si respectat,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a viselor implinite,
Si atunci cand va veni...aceea zi
Poate....ma vei intoarce ,
Daca ...

[ link extern ]

Demisionezi si tu?

Cu respect ,
Un fost CETATEAN-ALEGATOR .
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
ALEXANDRA TAN , Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: YUKI , utilizator 14:17, 9 Decembrie 2009
Eu am sa raman aici, in tara mea. Sper sa ramana destui de multi ca sa putem indrepta Romania pe un drum bun. Macar am taria de a incerca. Nimeni nu-mi poate lua speranta ca pot face ceva astfel incat cei trei copii ai mei sa traiasca intro Romanie mai buna.
Clasa politica... vulturii de pe starvul Romaniei...

Inconstienta, hotia, analfabetismul politic si-au dat inca odata mana pentru a mai pune o piatra pe viitoare morminte. Romania mai respira inca, dar alura de starv se preconizeaza cu fiecare zi. La un pas de faliment, inevitabil datorita pretinsilor conducatori, cu o criza energetica care bate la usa, pandita de "gripa porcina", iarna care bate la usa, inglobata in datorii pana peste cap, asteapta linistita sa-si dea duhul. Numai ei, politicieni, orbiti de lacomie, nu vad acest lucru. Joaca cu vietile noastre se va intoarce atunci impotriva lor. Nu le pot intelege inconstienta decat daca au deja asigurata, undeva departe de Romania muribunda, o alta "Romanie".
Fiecare popor doreste un conducator mai bun decat are, dar primeste unul mult mai bun decat merita. Spun asta pentru ca noi am ales sau am lasat sa ne fure, pentru ca nu ne-am dus la vot. Au fost si vremuri cand am ajutat pe unii sa ajunga in functii inalte cu campanii publicitare, iar dupa aceea am fost maturat. Cand am facut campania, am avut incredere in persoanele respective si nu am luat in considerare ce scrie Biblia, ca blestemat este cel care are incredere in om.

Acum 2 ani am pus intrebarea: Ce am facut eu personal pentru tara mea si pentru compatriotii mei? Este oare o solutie daca discreditezi anumite persoane? Pe cine serveste lupta politica?

Lupta politica nu serveste la nimic si cand discreditam institutiile publice inclusiv cu conducatorii acestora, ne discreditam pe noi insine, pentru ca noi am ales si noi finantam aceste institutii publice.

Am primit numeroase oferte din strainatate sa plec si primesc in continuare, dar acesta este tara mea pe care o iubesc :)
Nu plec din tara mea pentru ca vreau sa fac ceva pentru aceasta tara si pentru compatriotii mei si stiu ca nu sunt singurul care doreste acest lucru.

Pestele pute de la cap si se curata de la coada.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
Szentkiraly Boda Laszlo, Consultant credite si finantari
pronick76 a scris:

Fiecare popor doreste un conducator mai bun decat are, dar primeste unul mult mai bun decat merita. Spun asta pentru ca noi am ales sau am lasat sa ne fure, pentru ca nu ne-am dus la vot. Au fost si vremuri cand am ajutat pe unii sa ajunga in functii inalte cu campanii publicitare, iar dupa aceea am fost maturat. Cand am facut campania, am avut incredere in persoanele respective si nu am luat in considerare ce scrie Biblia, ca blestemat este cel care are incredere in om.

Acum 2 ani am pus intrebarea: Ce am facut eu personal pentru tara mea si pentru compatriotii mei? Este oare o solutie daca discreditezi anumite persoane? Pe cine serveste lupta politica?

Lupta politica nu serveste la nimic si cand discreditam institutiile publice inclusiv cu conducatorii acestora, ne discreditam pe noi insine, pentru ca noi am ales si noi finantam aceste institutii publice.

Am primit numeroase oferte din strainatate sa plec si primesc in continuare, dar acesta este tara mea pe care o iubesc :)
Nu plec din tara mea pentru ca vreau sa fac ceva pentru aceasta tara si pentru compatriotii mei si stiu ca nu sunt singurul care doreste acest lucru.

Pestele pute de la cap si se curata de la coada.

Imi cer scuze daca nu o sa fiu de aceeasi parere cu prima parte a idei pe care o expuneti. Paradoxal inca mai credem ca avem vina de a nu fii ales corect. Un studiu stiintific European asupra democratiilor rasaritene situeaza Romania pe primul locin privinta insusiri. Alternanta la guvernare (din punctul de vedere al votantului) a functionat ireprosabil, partea proasta a fost insa alternativa, care pur si simplu nu a existat. (si nici acum nu exista) A mai ramas varianta criticarii si observarii atente a tuturor miscarilor, dar se pare ca nici ea nu a fost buna (ei trecand pe varianta cu caini latra si ursul merge) Discreditarea este ultima varianta, de fapt e doar rostirea adevarului pe care il vedem pentru ca ne sare in ochi. Istoria a dovedit insa ca dupa aceasta faza anumite nedreptati nu se mai pot indrepta cu o simpla strangere de mana...
alexandra2006ro a scris:

......20 de ani au trecut si jalea din sufletul nostru nu se mai stinge parca...

Gata eu am hotarat !

DEMISIONEZ ! din functia mea de CETATEAN - ALEGATOR, plimbator intre scrutinele lor democratice...
Subsemnata, va aduc la cunostinta intentia irevocabila de a demisiona din functia aceasta pe care o detin abuziv...
Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau drumul spre urne atunci cand vei fi un CETATEAN-ALEGATOR,RESPECTAT
pana atunci...
Asa ca incepand de azi…
Vreau sa cred din nou in sinceritatea zambetelor,
Vreau sa cred din nou in nobletea vorbelor,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a cuvantului dat si respectat,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a viselor implinite,
Si atunci cand va veni...aceea zi
Poate....ma vei intoarce ,
Daca ...

[ link extern ]

Demisionezi si tu?

Cu respect ,
Un fost CETATEAN-ALEGATOR .

pacat ca ati luat aceasta decizie , scopul lor este tocmai acest sa voteze doar cei inscrisi pe listele de partid , se vor duce incet, incet si batranei nostri si atunci bucurie pe ei , sa nu mai aiba nici o emotie la alegeri , vor vota doar cei care au un interes

chiar oare tineri nu isi d-au seama ca le facem jocul , ei asta vor ca noi sa nu mergem la vot , pun pe cativa ,,analistii politici" sa ne manipuleze ca degeaba mergem la vot
este mult mai simplu ptr ei sa nu mergem la vot decat sa mergem la vot si sa ne treaca prin cap nu stiu ce lucruri si sa nu votam pe cine trebuie
ESTE PREA MARE RISCUL ASA CA MAI BINE PTR. EI ESTE CA NOI SA STAM ACASA

Alte discuții în legătură

Sa il votam pe brancusi ! nucu$ nucu$ [i]Apelez la comunitatea noastra puternica si numeroasa, cu un mesaj de romanism nedisimulat.Cred ca vom produce cateva mii de voturi utile[/i]:thumbup: ... (vezi toată discuția)
Datoria civica de a merge la vot praetore praetore Datoria civica de a merge la vot sau de a participa in sectiile de votare, cat la moda e? cine mai face asta? impresii? sfaturi in cazul secund ? :D B-) (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)