Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Fiecare popor doreste un conducator mai bun decat are, dar primeste unul mult mai bun decat merita. Spun asta pentru ca noi am ales sau am lasat sa ne fure, pentru ca nu ne-am dus la vot. Au fost si vremuri cand am ajutat pe unii sa ajunga in functii inalte cu campanii publicitare, iar dupa aceea am fost maturat. Cand am facut campania, am avut incredere in persoanele respective si nu am luat in considerare ce scrie Biblia, ca blestemat este cel care are incredere in om.
Acum 2 ani am pus intrebarea: Ce am facut eu personal pentru tara mea si pentru compatriotii mei? Este oare o solutie daca discreditezi anumite persoane? Pe cine serveste lupta politica?
Lupta politica nu serveste la nimic si cand discreditam institutiile publice inclusiv cu conducatorii acestora, ne discreditam pe noi insine, pentru ca noi am ales si noi finantam aceste institutii publice.
Am primit numeroase oferte din strainatate sa plec si primesc in continuare, dar acesta este tara mea pe care o iubesc :)
Nu plec din tara mea pentru ca vreau sa fac ceva pentru aceasta tara si pentru compatriotii mei si stiu ca nu sunt singurul care doreste acest lucru.
Pestele pute de la cap si se curata de la coada.
......20 de ani au trecut si jalea din sufletul nostru nu se mai stinge parca...
Gata eu am hotarat !
DEMISIONEZ ! din functia mea de CETATEAN - ALEGATOR, plimbator intre scrutinele lor democratice...
Subsemnata, va aduc la cunostinta intentia irevocabila de a demisiona din functia aceasta pe care o detin abuziv...
Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau drumul spre urne atunci cand vei fi un CETATEAN-ALEGATOR,RESPECTAT
pana atunci...
Asa ca incepand de azi…
Vreau sa cred din nou in sinceritatea zambetelor,
Vreau sa cred din nou in nobletea vorbelor,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a cuvantului dat si respectat,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a viselor implinite,
Si atunci cand va veni...aceea zi
Poate....ma vei intoarce ,
Daca ...
[ link extern ]
Demisionezi si tu?
Cu respect ,