avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Muzică stresantă la locul de muncă. Cum îmi pot ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Muzică stresantă la locul de muncă. Cum îmi pot determina colegii să renunțe la acest obicei?

Lucrez intr-un atelier,rectific niste piese mici,acest job necesita concentrare maxima.Din pacate am niste colegi care prefera manele si muzica de petrecere,sunt ascultate prin amplificator chiar la volum maxim deranjandu-ma.Daca protestez,ei spun ca eu nu ma pot adapta si eu trebuie sa ma integrez.Deocamdata nu vreau sa-mi deranjez sefii cu problema asta,de aceea ma adresez dvs cu aceasta problema,as dori sa aflu unde este dreptatea din punct de vedere juridic.
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: empe , utilizator 01:07, 2 Iunie 2018
Muzica care nu îți place, ea ori și unde deranjează, și pe stradă, și acasă, și ori unde te-ai situa efectiv numai ca un simplu trecător.
Iar muzica care îți place, devine și ea deranjantă și chiar inervantă, atunci cînd ai ceva de făcut și acel ceva îți cere mai multă concentrație, nu este un ceva pe care îl faci din rutină.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 1028-2006 Maria_Patru Maria_Patru Buna ziua. In HG 1028-2006 sunt mentionate cerinte minime SSM referitoare la lucrul cu calculatorul. In anexa 1 la punctul d) este specificat ca \"La ... (vezi toată discuția)
Expertiza fonica in interiorul unei case la curte. cdragoman cdragoman Detin un atelier de broderie industriala, care este pe hotar cu vecina din stanga. Aceasta se plange ca nu mai poate trai din cauza zgomotului si vibratiilor ... (vezi toată discuția)
Fisa post mecanis auto DEVI DEVI BUNA ZIUA,VA ROG SA MA AJUTATI DIN NOU INTR-O PROBLEMA,AM NEVOIE DE FISA POSTULUI PENTRU MECANIC AUTO,VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU INTELEGERE.O ZI BUNA VA ... (vezi toată discuția)