Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cred ca discutia de fata ar trebui sa priveasca si alte aspecte, de exemplu daca sunt benefice discutiile "diverse" de genul ce cantece plac unor utilizatori, amintiri din epoca de aur, epigrame, teme religioase (si nu atat cele de dezbatere ideologica, cat cele pur dogmatice, de genul celor in care doar se marturiseste credinta in Dumnezeu), etc.
grace_r a scris:
Eu primesc foarte multe mesaje pe email. Mi-ar fi util sa am un buton prin care sa aleg optiunea de a nu primi deloc mesaje din topicuri urmarite, stiu ca pot deselecta dar eu de fapt nu vreau sa primesc mesaje de la discutiile in care intru. De ce? Pentru ca oricum intru aproape zilnic si ma uit la ce se mai discuta, nu am nevoie sa mai primesc email ca s-a mai scis un mesaj undeva.
S-ar putea?
Optiunile in cauza exista deja. Daca raspundeti la o discutie, nu bifati casuta "anunta-ma de raspuns". Daca doriti sa va dezabonati dintr-o data de la toate discutiile urmarite, apasati link-ul "Dezaboneaza de la toatele alertele de forum!", aflat in partea de jos a paginii de alerte din forum:
www.avocatnet.ro/content/con...
Ulterior, daca nu va mai abonati la nicio discutie, nu mai primiti nicio alerta. :)