avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viză cetățean sirian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viză cetățean sirian

Sunt casatorota cu un cetatean tunisian cum pot obtine viza lui pt România pentru ca la ambasada a fost refuzat de 2 ori
Ares are dreptate privind dovezile, dar acestea sunt utile cu prilejul interviului ce va fi sustinut in Romania. Cele doua variante de care am amintit anterior sunt: 1 invitatie la notariat pentru sot, contractul de locuinta unde veti locui in Romania si un Memoriu in care sa expuneti situatia de fata pe care il depuneti in audienta la Directorul Directiei Migratie din cadrul IGI, ulterior depunerii solicitarii de viza depusa pe portalul e-visa de catre sotul dvs.; 2 sotul dvs. obtine o viza Shengen si vine in tara in baza acelei vize si continuati procedura de prelungire a dreptului de sedere. Eu cred ca am mai stat de vorba cu dvs. anul trecut in Nicolae Iorga.
Am inteles multumesc mult pentru rabdare si indrumare .O seara placuta Daca nu ma descurc o sa va mai contactez
Domnul Viorel Iordache ma ajutati sa fac acest Memoriu ptr ca nu am mai facut sau macar sa imi spuneti ce sa scriu pasii mai importanti .Va multumesc anticipat
Am venut in Romania am mers la emigrari unde apartin si domnul de acolo a spus ca nu pot face actele ptr ca sotul meu sa vina in vizita sa depuna ptr reintregirea familiei sau sa mearga in alta tara unde poate merge si sa solicite viza shenghen de acolo .Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face.Va mulțumesc anticipat
In memoriu puteti specifica faptul ca sunteti casatoriti de aproximativ 2 ani din cate am inteles, ca nu puteti duce o viata de familie intrucat sotul nu poate venii aici. va este ingradit dreptul la o familie in sensul constitutiei. Puteti scrie si faptul ca tot incercati si primiti mereu acelasi raspuns. Cel mai bun sfateste casotul sa obtina o viza schengen in baza unei invitatii de la o ruda sau prieten din Schengen, cu ajutorul careia saintre in Romania.

Alte discuții în legătură

Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Viza de reintregire a familiei Violetagaudi Violetagaudi Buna Sint casatorita cu un cetatean egiptean de un an jumate.sotul meu a depus acte oentru viza de trei ori si a fost refuzat pe motiv ca ei nu cred ca intre ... (vezi toată discuția)
Migrare ilegala andreizabela andreizabela Buna ziua, De ceva vreme, mai exact din iunie 2015 ma confrunt cu o problema care sincer mi-a epuizat toate fortele atat psihic cat si fizic, nu stiu ce cale ... (vezi toată discuția)