Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care nu stiu cu ce i-ar ajuta Avocatnet.ro.
V-a fost util? V-ati facut prieteni? Ati castigat ceva prin aderarea la comunitatea Avocatnet.ro? Impartasiti-le si altora din experientele pe care le-ati trait in acest site.
Apelam la ajutorul comunitatii pentru simplul motiv ca povestile adevarate scrise de cei care au trait deja experienta Avocatnet.ro sunt mult mai importante decat frazele goale scrise de cineva ca prezentare a unui concept abstract.
Va multumim anticipat pentru ajutor si pentru faptul ca imprastiati vestea acestei campanii. Si va vom tine la curent cu numarul de recenzii care s-au strans in acest forum.
Tinta este 1.000. Si speram sa o atingem pana la finalul anului.
ce credeti ca fac dis de dimineata? Tup la site-ul avocatnet. :clapping:
Aveti grija, e f. contagios.... dar ce bine ar fi ca toate lucrurile care se "iau" pur si simplu, sa fie atat de utile.....:)
Cat despre oamenii care au organizat totul, cred ca cel mai greu e sa tii utlizatorii si consultantii, deopotriva, in friu, sa pastrezi toate discutiile la un nivel civilizat, urechiindu-i corespunzator pe cei care incalca aceste reguli elementare de bun simt . Si, trebuie sa recunoastem, intr-o Romanie agresiva si locuita de o multime de oameni furiosi pe toti si toate, nu e putin lucru ceea ce realizati voi zi de zi.
Asa ca, adaptand maxima la cazul in speta, cred ca vi se potriveste ceea ce a spus Peter O'toole:" Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fie extraordinar!":vishenka:
Cand am descoperit avocatnet,in ianuarie acest an,am simtit ca este,oarecum,un spatiu nelimitat.
Si plin de viata.Mi-a placut si am inceput sa scriu.
Am inceput sa ii cunosc si pe ceilalti,m-am suparat,m-am bucurat....
Dar cea mai placuta experienta a fost cea in postura de om care a avut nevoie de ajutor.
Atunci am putut sa-i inteleg mai bine pe cei care scriu.
Pare simplu:un om pune o intrebare!
Dar dincolo de aceasta este mult zbucium.
Scrii si ai senzatia ca nu esti singur, sunt ochi care citesc si oameni carora le pasa.
V-ati gandit vreodata la ce cote este nerabdarea celui care pune o intrebare?
Cred ca, mai mult decat ajutorul pe care il gasesc sau nu,functie de situatie,conteaza aceasta comunitate.Este reala.
Este un prim pas:acela de a spune! deja te simti mai bine.
Apoi,citesti despre "cauza" ta la toate modurile.Ciudat,observi ca altii isi fac timp...pentru tine!
Cand m-am intalnit in vara cu prietene de pe avocatnet,comunicarea a venit de la sine.Stiam multe despre ele,erau exact asa cum le-am perceput din scris.Sunt persoane pentru care am un gand bun,de la departare.
Intotdeauna am gandit ca,inainte de orice,este importanta calitatea umana.
Sunt multi cei care imi plac,fara ca macar sa stie.De la fiecare am cate ceva de invatat.
Cea mai grozava intrebare pe care am pus-o eu cuiva este: iti dai seama ca,daca nu descopeream avocatnet,nu te-as fi cunoscut?!
Am primit raspuns pe forum rapid si la obiect (am intrebat seara, iar a doua zi la ora 8 am primit raspuns!!!). Multumesc acelora care fac voluntariat raspunzind pe forum!
felicitari si multe multumiri celor care se afla in spatele Avocatnet-ului=D> pentru ocazia de a invata, de a fi informat si de a ajuta pe cei care au nevoie. Multumesc mult celor care isi fac timp pentru a raspunde pe Forum. Sunt Oameni carora le pasa. Iar pe acesti Oameni eu ii consider si Prietenii mei. Si, credeti-ma, in ziua de azi ai nevoie de prieteni.
Multumesc si succes!:vishenka: