avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro 1.000 de experiente Avocatnet.ro. Ajuta si tu!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

1.000 de experiente Avocatnet.ro. Ajuta si tu!

Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care nu stiu cu ce i-ar ajuta Avocatnet.ro.

V-a fost util? V-ati facut prieteni? Ati castigat ceva prin aderarea la comunitatea Avocatnet.ro? Impartasiti-le si altora din experientele pe care le-ati trait in acest site.

Apelam la ajutorul comunitatii pentru simplul motiv ca povestile adevarate scrise de cei care au trait deja experienta Avocatnet.ro sunt mult mai importante decat frazele goale scrise de cineva ca prezentare a unui concept abstract.

Va multumim anticipat pentru ajutor si pentru faptul ca imprastiati vestea acestei campanii. Si va vom tine la curent cu numarul de recenzii care s-au strans in acest forum.

Tinta este 1.000. Si speram sa o atingem pana la finalul anului.

Multumim. =D>
@rodica Salutari de departe :)

Si , totodata ,salutari tuturor ! :)
Mi-a placut mult organizarea acestui site ,sunt constienta ca dincolo de o idee , regasesti o persoana.
Oamenii sunt importanti ,si, in afara de informatii , aceastia sunt cei care contureaza o comunitate.
Felicitari pentru o intiativa de succes (nu demult ma gandeam ... ce norocos trebuie sa fii sa ai, la un moment dat, o asemenea idee , si sa ai si resurse de aplicabilitate a acesteia).

Am gasit aici varietate si repere, cu toate sensurile celor doua notiuni.

Succes in continuare!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Nu de putine ori lumea virtuala a fost blamata. Cum ca ar atrage oamenii precum un magnet, acaparandu-i si separandu-i de real. Nu sunt pe deplin de acord , totusi , recunosc faptul ca de cand sunt aici nu imi mai vine sa plec. Si asta pentru atatea zeci de motive. Le-am mai expus si cu alte ocazii , insa , cu riscul de a ma repeta,sintetizand, pot spune ca avocatnet este o lume mare , in care insa mi-am pastrat identitatea , m-am redescoperit , si unde imi petrec timpul in modul cel mai util . Am ocazia sa ajut , in masura in care ma pricep, sa invat de cei care au o mai mare experienta, ma simt pe tarmul dreptului, iar eu , doar pe acest taram vreau sa fiu , indiferent ca este virtual sau concret. De multe ori lumea concreta mi se pare pustie, golita de esenta ...aici insa este mereu cineva ,, acasa" care are nevoie de tine sau, pe care il poti interpela, din punct de vedere profesional sau pur si simplu uman.
Am cunoscut persoane carora le acord stima si prietenia mea , cu care stiu ca ma aseman din multe puncte de vedere, pe care, am credinta ca nu i-as fi putut cunoaste in realitate asa de bine. I-am intuit , le-am ghicit caracterul , si comunicam excelent.
Suntem norocosi ca am avut inspiratia sa ne creem un loc in aceasta comunitate. Important insa este si sa ni-l putem pastra . Si aici este nevoie de integritate morala , de bun simt si mai ales de a te exprima elegant, fiindca aici , doar cuvantul ne caracterizeaza si ne da nota. Nu trebuie sa existe si nu consider ca au ce sa caute aici orgoliiile , sicanele , amenintarile sau sa ne ,,aratam muschii" . Lumea virtuala este una sensibila , delicata si bazata pe ...senzori.
Si eu ii felicit pe aceia care au creat-o si care se preocupa incontinuu pentru ca noi, membri ei, sa avem confort. :luck:
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
ContSters47264, utilizator
Avocatnet nu este un site obisnuit. Este o comunitate; chiar mai mult. Avocatnet a devenit un Oras. Un loc in care toti trecatorii iti dau binete iar cei stiutori te indeamna pe drumul cel bun, iti arata calea cea dreapta. Aici autoritatile sunt competente si ingaduitoare cu noii veniti si amabili cu oaspetii. In acest oras cu totii pun umarul la construirea unei cetati durabile.Sunt bucuros sa fiu locuitor al Cetatii Avocatnet.
Avocatnet.ro m-a ajutat in momente importante din viata mea profesionala si nu numai:concedieri, mosteniri, probleme de contabilitate, etc. Am fost tratata intotdeauna cu respect de cei care sunt niste adevarati profesionisti in domeniul lor de activitate. Cu timpul el a devenit o parte din viata mea, puneam intrebari si mi se raspundea intotdeauna de Oameni care vor sa ajute. Urmaresc cu interes subiectele nou aparute pe site, astept cu nerabdare sa vad care vor fi raspunsurile date de d-l Valeriu Tudor, d-l Manea, d-na Gabriela Mocanu si toti ceilalti carora le multumesc ca vor sa ajute oameni care asteapta nerabdatori un raspuns. Sunteti prietenii nostri care ne ajuta sa invingem in fiecare zi, sa ne sustinem cu tarie punctul de vedere, e drept cu solutia recomandata de D-voastra.
Va doresc succes in continuare si '' viata lunga"!
=D>
@Alin Popescu =D>=D>=D>

As putea sa enumar o multime de lucruri despre acest site si utilitatea lui,insa ma voi limita doar la cateva,deoarece vreau sa fiu concisa:

1-Acest site ma ajuta foarte mult,eu fiind inca studenta.Aici am intalnit o multime de profesionisti care prin activitatea lor ma ajuta enorm si tin sa le multumesc tuturor pe aceasta cale;

2-Avocatnet este insa de un real ajutor nu doar celor implicati in activitatea juridica,ci si oricarei persoane care are o anumita nelamurire,problema etc.iar aici poate gasi un raspuns.

3-Insa Avocatnet este mai mult de atat,este o adevarata comunitate,unde s-au legat si se leaga relatii de prietenie.Aici mi-am gasit nu doar viitori colegi ci si prieteni.

Asa cum am mai spus,vreau sa fiu cat mai la obiect.
Avocatnet a devenit parte din viata mea (poate si a altora) de zi cu zi.

Este intr-adevar,fara nicio exagerare,liderul cotidienelor juridice din Romania!

Inca o data,va multumesc ca existati!
Mult succes pe mai departe! :luck:

Alte discuții în legătură

De ce imi place avocatnet.ro Paula Tudor Paula Tudor Pentru ca fiecaruia ne place sa ni se spuna macar din cand in cand cat de mult suntem apreciati şi iubiti, haideti sa-i spunem [i]avocatnet.ro [/i]- ului cat ... (vezi toată discuția)
Ce fac cand intru pe avocatnet.ro - monolog ContSters98240 ContSters98240 Buna dimineata! Ca utilizator cu ceva experienta pe acest site, in primul rand ma uit la statusurile prietenilor apoi la ceea ce ei au scris de cand nu am ... (vezi toată discuția)