avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Pentru ce se bat.................?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Pentru ce se bat.................?

Va rog sa va spuneti parerea in mod decent despre................ Votul pentru "noul Guvern" stau si urmaresc acest circ: aceiasi dresori,aceiasi spectatori apare din cand in cand cate un debutant aruncat in GROAPA CU LEI ,bagat la inaintare pentru a lua suturi din stanga si dreapta , .motive de nemultumire sant o sumedenie;nu sant bani de pensii de salarii,sanatatea e pe ducà cultura a apus de mult,infrastructura nu exista ,NU MAI AVEM NIMIC si totusi ei se lupta inversunat pentru ceva ,Pentru ce se lupta clasa politica ? Desigur cativa vor spune ca sant mereu nemultumit ,stiu asta dar ce nu inteleg este faptul ca ; dupa fiecere BATALIE toti politicieni ies mai puternici nici unul nu vine se declare clar" da am pierdut"ei zic in schimb AM IESIT MAI PUTERNICI poate cu mai multe cotracte pentru clientela politica ,acum sant in joc banii de la FMI pentru a merge inainte ,ar trebuie sa lasam deopate ranchiuna ipocrizia ,manrdria prostului(daca eu nu conduc nici tu nu).EU ASTEPT DE LA POLITICIENI UN VOT PENTRU ROMANIA,pentru cei care si-au pus speranta o data cu votul dat pentru a fi in parlament.cata rabdare vor mai avea si reprezentantii FMI pusi in situatia da a astepta finalul CIRCULUI.
Cel mai recent răspuns: marius cioca , utilizator 22:14, 21 Noiembrie 2009
Eu sunt o fire mai pragmatica si v-as propune in cadrul acestui topic, sa nu uitam tema lui, sa facem niste scenarii de ce se va intampla dupa alegerea presedintelui, ma refer la ce majoritate se va forma in parlament, cine si din ce zona politica ar putea fi primul ministru, din ce partide va fi compus guvernul si chiar pe la ce ministere se vor aciui ministrii politici.....cat va putea dura impartirea tortului si in ce directie economica si sociala ne-am putea indrepta (legislatie - impozit, TVA, salarii, pensii, invatamant, sanatate, investitii etc.).
Ca pana la urma pe noi, oameni responsabili, care ne ducem sa votam cumva, trebuie sa ne intereseze cum ne vom rostogoli la vale, mai lent sau mai repejor....avem noi sanse sa ne oprim din rostogolis si sa urcam iar la deal sau ne frangem gatul de tot?
Asadar sunteti dispusi sa raspundeti provocarii mele?
Daca nu sunteti dispusi la asemenea provocare nu e musai sa-mi raspundeti, ignorati mesajul meu. ;)
daca va iesi traian basescu probabil vom asista chiar si alegeri parlamentare daca nu vom avea iar vreo surpiza si va forma PDL cu liberali si maghiari guvern
daca va fi mircea geoana probabil ca actuala ,,coalitie" psd + pnl + udmr
ce ne asteapta dupa e greu de spus dar probabil in perioada imediata dupa alegeri va fi jale si aici ma refer la bugetari si pensionari si pe langa ei toti celalti prin scaderea consumului
pe viitor sper sa isi revina economile din celelalte tari si sa inceapa cei plecati afara sa trimita din nou bani acasa , ca de la guvernati nostri nici o speranta au 20 de ani de guvernare mai ca-l ajung pe ceausescu care a guvernat 24 , dar dupa el au avut astia macar ce fura 20 de ani , dar dupa ei .........

nu sunt vreun nostalgic al comunismului , dar acesta este adevarul
Pentru @justitiaru3 trebuie si e normal sa fie o dreapta si o stanga,ca la noi se amesteca dupa interese politice de conjunctura e din acuza culturi politice scazute a politicienilor care se prostituieaza la fiecare schimbare majora ,unde se intrevede ceva cu miros de euroi (contracte cu statul din bani europeni) asta a ajuns telul politicienilor pentru care noi santem in stare sa lovim in toate partile.SA FIE CLAR NU AM SIMPATIZANTI POLITICI .nu voi ezita sa votez acolo unde se intrevede ceva care sa ne scoata din rahat,si tot asa voi vota inpotriva lui cand voi observa ca nu se tine de cuvant si confunda interesele nationale cu cele de partid si de amici. Chiar nu se vede ca acest Basescu a ajuns un al doilea ceausescu doar ce face el e bine cine are alta ideie devine inamic si e pedepsit repede,acum sa trec la subiect ,pentru ce se bat......................? pentru o cultura politica din bani UE.
miluc a scris:

Pentru @justitiaru3 trebuie si e normal sa fie o dreapta si o stanga,ca la noi se amesteca dupa interese politice de conjunctura e din acuza culturi politice scazute a politicienilor care se prostituieaza la fiecare schimbare majora ,unde se intrevede ceva cu miros de euroi (contracte cu statul din bani europeni) asta a ajuns telul politicienilor pentru care noi santem in stare sa lovim in toate partile.SA FIE CLAR NU AM SIMPATIZANTI POLITICI .nu voi ezita sa votez acolo unde se intrevede ceva care sa ne scoata din rahat,si tot asa voi vota inpotriva lui cand voi observa ca nu se tine de cuvant si confunda interesele nationale cu cele de partid si de amici. Chiar nu se vede ca acest Basescu a ajuns un al doilea ceausescu doar ce face el e bine cine are alta ideie devine inamic si e pedepsit repede,acum sa trec la subiect ,pentru ce se bat......................? pentru o cultura politica din bani UE.

Cand am precizat utopia dreptei si a stangii, nu discutam despre altii, eram la "politica romaneasca"... si pentru ca in paginile anterioare faceam un scenariu despre aceasta originala politica romaneasca, pe care cineva il cataloga apocaliptic, iata ca nu a trebuit sa treaca prea mult pentru ca o parte a lui sa inceapa sa iasa la lumina.Se pare ca nervii au cedat si unul dintre cei mai inversunati PNL-isti a scapat cu sau fara voie adevaratul motiv. Nu de romani sau de Romania le pasa lor... ei au nevoie de fraiele puterii, pentru a putea sa-si recupereze investitia facuta in campania electorala (????). Cate dedesubturi mai ascunde oare o asemenea fraza ? Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fii putut intampla daca domnul Ghise nu ar fi intrat in parlament...
Vorbind despre "marile democratii", ele incep sa devina din ce in ce mai frecvent si mai sigur un fel de fiasco, mari guverne sunt conduse din umbra de "initiatorii" razboaielor economice, mari concerne mondiale. Un subiect de studiu, Europa Unita (UE) tremura si la propriu si la figurat in fata robinetului concernului Gazprom.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
justitiarul3, utilizator
Pentru justitiarul3,in data de 08/11/2009 la ora 12,34 dv,ati scris"Povestea cu stanga si dreapta este doar o poveste....si ami ales a mare greseala"observatiile mele se refera la acest pasaj,departe de mine gandul de aintra in polemica cu dv.eu iau act de parerile altor persoane le respect si de consecventa am parerile male.Ca om sant la fel de afectat de ororile politicii romanesti,dar in acelas timp privesc cu jind la altii care fac ceva pentru propiul popor.Intamplarea face sa fac parte din unul ce dv.denumiti"mari concerne mondiale"e mare diferenta intre ce parere aveti dv.si realitate,nu functioneaza precum NABABII ASFALTULUI,A LEMNULUI,A HARTIEI SI ATOT CE MAI MISCA.Eu vad prezenta in Romania a acestor multinationale un pas pozitiv.Pentru dumnezeu era comunismului si a celor care iti spun ce sa faci maiine a apus.E LIBERTATE fiecare face calcule in beneficiul lui .Va doresc toate cele bune.

Alte discuții în legătură

Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa fie dreapta politica a romaniei ! Roland Mindrila Roland Mindrila Consider ca dreapta politica din Romania este una slabita, dezbinata si purtata de valul de interese ale unor grupuri de interese restranse care nu accepta ... (vezi toată discuția)