Liliana V. a scris:
Uzura normala după o luna??Am garanție 2 ani. Dacă repar eu garanția se pierde..
Ok, de dragul discuției sa zicem că îi trimiteți notificare. S-a împlinit termenul si nu se întâmplă nimic.
Mai apoi ce faceți ?
Reparatii cu meseriașii și ce faceți cu factura lor ?
Îl rugați pe dezvoltător sa va dea banii înapoi. Cum faceți asta ?
Și acesta nici nu va baga in seamă.
Nu vreau să mă înțelegeți greșit, dar am văzut nenumărate cazuri că ale dvs și tot ce vreau sa va spun este că, drumul in justiție este prea lung, și or abandonați or nu castigati și va costa cat nu merita.
Sunt o mulțime de chichițe avocățești și de procedura civilă de respectat, încât foarte putini avocați specializați pe civil o cunosc.
Și orice mica greșeală se speculează și ajungeți sa constatați că este o jungla in care nu știți ce reguli se aplica.
Eu va spun din experiența, și din faptul că m-am aflat de partea dezvoltatorului, el fiindu-mi client trebuia să îi apar interesele.
Dvs ați greșit din momentul in care ați vizionat apartamentul și v-ați dat acordul și ați achitat prețul.
Viciu ascuns înseamna că va cade jumatate din faianța din baie, și descoperiti o gaura in perete care comunica cu vecinul .
Ei bine, acela este viciu ascuns.
Ceva ce nu se putea observa la o prima vedere normala.
Eu nu sunt împotriva dvs, doar va expun situația mai realist. Incerc sa va ajut sa nu vă pierdeți banii, vremea și nervi . Întregul proces (notificări și restul) de la faza in care vă aflați acum, pana la recuperarea banilor (dacă aveți noroc sa câștigați) durează minim 3 ani, la instanțele din Romania.
Repet, nu vreau sa va deziluzionez, va expun realitatea. Puteți întrebă și alți colegi avocați de pe aici daca este așa cum spun sau nu.
Alegerea va aparține!
Mult succes