avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Fisa FIAM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Fisa FIAM

Am beneficiat de 273 de zile se concediu medical.La revenirea din concediu,trebuia completata de catre angajator, fisa FIAM?
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
ContSters493469, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:41, 15 August 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal. materialul cu riscurile profesionale si planul de prevenire si protectie trebuie sa va fi fost prelucrate in cadrul instruirii ssm pentru respectarea prevederilor Legii ssm nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare,
-art.13 În vederea asigurării condiţiilor de securitate şi sănătate în muncă şi pentru prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale, angajatorii au următoarele obligaţii:
f) să asigure şi să controleze cunoaşterea şi aplicarea, de către toţi lucrătorii, a măsurilor prevăzute în planul de prevenire şi de protecţie stabilit, precum şi a prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, prin lucrătorii desemnaţi, prin propria competenţă sau prin servicii externe;
h) să asigure informarea fiecărei persoane, anterior angajării în muncă, asupra riscurilor la care aceasta este expusă la locul de muncă, precum şi asupra măsurilor de prevenire şi de protecţie necesare;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Nelll Nelll Se considera boala profesionala artrita,cauzata in urma unui accident de munca? (vezi toată discuția)
Boli profesionale Adrian ciochina Adrian ciochina 1. Hernia de disc este considerată boala profesionala? 2. Am fost diagnosticat cu Hernie de disc, am fost internat 14 zile pentru tratament fără ameliorari ... (vezi toată discuția)
Anexa 22 - tabel cu bolile profesionale cu declarare obligatorie Adrian Blanaru Adrian Blanaru Buna ziua, Anexa 22 - Tabel cu bolile profesionale cu declarare obligatorie - L 319 Resp. SSM are atributii cu privire la situatia prevazuta la Anexa ... (vezi toată discuția)