avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii la contract part-time pensionar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii la contract part-time pensionar

Cum se calculeaza contributiile sociale si toate "darile" in "lumina" noilor prevederi, pentru 4, ori 2 ore, zilnic, ori "n" ore/saptamana?
Multam!
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 16:41, 13 Septembrie 2018
Si daca ma anagaj ce probleme as avea de ex stiu ca trebuie sa dau banii inapoi insa nu am inteles cum si cand.........ce art din lege trebuie sa vad...........multumescc
In plus, ce ar mai trebui sa vi se raspunda? Cat timp legea nu permite, ati vrea un raspuns de la cineva care sa-i convinga pe cei in masura.....sa permita? Scuze.
Daaaaaaa multumesc un raspuns profesionist.
Cititi formularul 112. Are o rubrica "pensionar". Bifati si merge. In cazul unui control veti pierde si veti inapoia banii din/de pensie. Si probabil si alte masuri coercitive. Nu-mi in cap acum.
Sau, ascundeti ca sunteti pensionar, cu toate ca ma-ndoiesc sa mearga. Casa de Pensii si Anaf au ceva in comun....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu femeie de serviciu Elidor Elidor Buna ziua, pentru o femeie de serviciu care activeaza doar pe 1 scara din 3 ale unei Asociatii de proprietari, 1.la conventia civila ce se incheie, ce dari ... (vezi toată discuția)
Contributii pensionar grad 3 invaliditate happyosu happyosu Vreau sa angajez un pensionar pe caz de boala Gradul 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore. Ce taxe trebuie sa platesc pentru salariul de 950 ron in ... (vezi toată discuția)
Salariul cenzor pensionar mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Spuneti-mi si mie va rog cum se calculeaza salariul unui cenzor pensionat la limita de varsta. Vrem sa i facem contract de munca la o suma neta ... (vezi toată discuția)