Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cu tot respectul insa nu sunteti ok. ....aveti un copil care a suferit deja extrem de mult din cauza deciziilor proaste pe care le-ati luat in viata, a ajuns la terapie, nu mai putea iesi din casa de frica si acum nu ii lasati libertatea sa mearga nici in tabara singur. In marea majoritate a zilei stati pe internet si va luptati cu un dusman mai mult sau mai putin imaginar, incercati sa aduceti majoritatea povestilor la cazul dumneavoastra ( semn ca nu ati depasit momentul despartirii ) si nu aveti alta relatie. Nu sunteti ok, sunteti departe rau de a fi ok.
Eu sunt insurat, doamna Sobolan e fericita intr-o relatie, dumneavoastra sunteti singura care nu a mers mai departe.
Stimată d-nă ps, am fost acuzată de stimabilul nostru partener de discuţie că sunt o ratată, fiindcă n-aş avea alt partener şi plâng după fostul
Stimate When, nu sunteţi ok., în marea majoritate a timpului staţi pe internet, nu aveţi altă relaţie, sunteţi departe rău de a fi ok!- daca asa va place dumneavoastra sa credeti.....cine sunt eu sa va stric singura placere a zilei?
Cine are fractură de logică? Cât despre fericirea dintr-o relaţie, este foarte interesant cum o doamnă aşa fericită are coşmaruri noaptea cu dulapurile care scârţâie cu scheletele în ele (brrrr!) sau are revelaţii dimineaţa la 4 şi sare la PC ca să nu-şi uite ideile. Probabil şi ăsta e un mod de a fi fericită, ca şi lustruitul băncilor judecătoriilor.
semn ca nu ati depasit momentul despartirii
va luptati cu un dusman mai mult sau mai putin imaginar
adică plâng după fostul, ce alt înţeles are?
dar nu pot privi cu indiferenţă ceea ce faceţi dvs. şi prietenii dvs., cum hărţuiţi nişte oameni cu dovezi regizate, cu acuzaţii nefondate.
Vedeti sa nu ajungeti sa duceti dorul perioadei in care abuzul unui copil se pedepsea doar cu amenda