Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Ce e asta, ameninţare?doar daca abuzati copii.
- a NU asigura condiţii decente de trai copilului tău, aşa cum cere legea şi tratatele internaţionale este abuz asupra minorului , DA sau NU? Mă refer aici şi la ascunderea veniturilor unor părinţi, care, atunci când e vorba de pensia alimentară, devin brusc şomeri!Da, este. Insa va rog sa luati in calcul si rezidentii care refuza pensia alimentara in special cand este in natura.
-A nu asculta opinia copilului în problemele ce-l privesc este abuz, DA sau NU?Depinde de problemele care il privesc. Nu este un abuz daca nu asculti opinia copilului in problemele pentru care el clar nu are discernamant sau maturitate sa hotarasca.
-A nu ţine cont de istoricul copilului, adică de istoricul relaţiilor sale anterioare cu părintele nerezident este abuz, DA sau NU? Adică tu, cel cu dreptul, l-ai snopit în bătaie, l-ai umilit, l-ai neglijat şi tot tu vrei ca copilul să-ţi sară în brate?Da, aici cred ca a nu tine cont de istoricul copilului cu parintele e un abuz. Niciodata nu am sustinut altfel.
-a nu ţine cont de capacităţile părintelui nerezident de a se îngriji de copil, de a-i asigura nevoile concrete este abuz asupra lui, DA sau NU ?Da si nu. Daca un parinte nu are financiar resurse sa plateasca niste luni pensia alimentara atunci copilul nu trebuie pedepsit cu absenta parintelui din viata lui. As dori insa sa atrag atentia ca mi se pare abuz si increditarea copilului catre mama in aproximativ 99,9% dintre cazuri in conditiile in care sunt dovezi clare ca tatal a fost mai implicat si mai preocupat si mai apropiat de acel copil. E un abuz ce se intampla in instante cu discriminarea tatilor.
-lipsa părintelui din viaţa copilului , cel care are dreptul la ambii părinţi, este abuz asupra copilului, DA sau NU?clar DA cu unele exceptii. Depinde de parinte si de relatia pe care acesta a avut-o cu copilul. Daca vorbim de mama din Prahova, dupa ce si-a sechestrat copilul, absenta ei din viata copilului nu ar fi un abuz. Sau prezenta ei in viata copilului fara supraveghere in conditiile in care saraca e asa de vatamata emotional. Sau daca vorbim de un parinte care si-a abuzat fizic copilul, absenta lui nu ar fi un abuz.
În definitiv, care e interesul superior al copilului? Ca un nume trecut pe certificatul de naştere al copilului, care niciodată nu a dat nimic copilului sau a contribuit cu suma minimă să obţină venituri nemuncite ?
Martonze draga, oamenii au 2-3 refrene.Si totusi ati enumerat foarte multe refrene. Asa cum mute&ignore sunt termene straine, sa inteleg ca si numaratul reprezinta un total mister?
Ei intre ei, doar ei, netulburati de alienatoare!pentru ca nu-i asa, alienatoarele mute&ignore din 5 in 5 minute? :-))))))))
Doamnă, eu nu am protejate, doar constat anumite lucruri.
Eu îmi trăiesc viaţa în casa mea, serviciul îl am în linişte, la PC-ul meu, muncă nenormată, am curte, grădină, căţei, pisicuţe, papagali, peştişori, pe lângă familia mea, am ocupaţie destulă.iar ati uitat de prieten. Poate se supara.
Eu ştiu că acest "refuz" al cadourilor a încercat domnul tată în cursul procesului de autoritate părintească şi...nu i-a ieşit.eu stiu ca acel tatic a incercat de foarte multe ori fara proces de custodie sau altceva insa degeaba. Mama e obsedata ca fiul ei sa nu primeasca nimic de la tata. Sau era.
Nu doamnă, de pe urma copilului nostru, tăticul a avut numai profit, în primii trei ani nu a plătit nici un bănuţ, dar 2 ani a primit bani de la statul român, pentru copil!
Am incercat sa asez sarmanul vocabular in ordine alfabetica, dupa cum puteti observa.- nu stiu daca ar trebui sa fiu inspaimantat de aceasta informatie sau flatat
Martonze va dati seama ce viata goala ca doaga de la butoi, daca ajungi sa scri pe forum de dimineata pana seara, zi de zi, si cand nu scri sa cauti pe fb identitatea posibila a celorlalti utilizatori?
Astia sunt cei care se dau drept echilibrati emotional, cu vieti implinite, fericiti perfect, cand in fapt timpul lor se consuma exclusiv in scobirea in cotloane.
Tare potrivit nickname-ul de sobolan. Varietatea ar putea fi in sensul: sobolan1, sobolan2, sobolan 3 etc, caci oricum mestecati aceleasi 20 de cuvinte. Le puteti folosi nu doar drept colind, dar puteti face si ravase in placinta de anul nou cu ele, la masa la care ati putea sa va asezati impreuna, vizionand fileme noi sau vechi, cred ca nu conteaza, productii cu Calin de la Ploiesti, bunica dublu alienatoare, avocatul fara clienti, ginerele, mancarea de pe scari, cadourile din lift. Daca le numerotati le veti putea identifica dupa numar. De exemplu: va organizati de Anul Nou o tombola cu numerele filmelor, pana la 12 noaptea face unul extragerile, dupa 12 noaptea altul, le vizionati din nou, din laptop pe televizor (sper sa aveti un tv cu diagonala peste 150 cm), iar dimineata organizati o perinita si va pupati 2 cate 2, facand schimb de filmulete!
ps: era sa uit, incercati si o urare de anul nou de tipul: aho, aho, dragi tati, stati putin si iar filmati cum suntem alienati... ma rog gasiti dvs versuri mai potrivite, pe gustul dvs.