cum se numeste actul notarial prin care mostenitorii legali( mama cu 2 fice si un fiu) fac o intelegere amiabila privind impartirea masei succesorale inainte de a face succesiunea dupa un sot /tata defunct?
virgil1950
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
PE NUMELE MOSTENITORILOR
ORICUM SE DA DOAR NUMAR CADASTRAL NU SE SI INTABULEAZA
PENTRU MASURATORI TREBUIE SA PRIMESCA NUMAR CADASTRAL SI SE TAXEAZA CU 60 RONI
Nu se poate întocmi pe numele moștenitorilor.
Ca si inginerul ala le cere un act de proprietate, ceea ce pana după dezbaterea succesiunii, nu au.
Mostenirile de dezbat și fără documentatie cadastrala.
Ați intervenit cu o întrebare pe lângă subiect. (ca și în alte postări)
Vă place să scrieți cu litere de tipar - echivalentul țipatului din viața reală.
Și dacă vă număr defuncții de prin toate postările, imi rezultă că aveți ceva pomeni de făcut pentru... mame și tați.
Sau că ar trebui să vă găsiți de treabă printr-altă parte.
Dacă întradevăr căutați răspunsuri, postați întrebările dvs. sperat.
Dacă vreți doar să vă băgați în seamă prin orice altă postare a altcuiva, cred că ar fi bine să vă căutați altă preocupare.
Fiecare trage spuza pe turta lui , avocatul pe a lui ,notarul pe a lui,
In chestiuni civile de ce sa necesite avocat ? doar pentru al plati sa spuna ce poti spune tu singur in fata instantei?
In alte tari avocatul iti face toate servicile intradevar te reprezinta , la noi tu ii aduci toate datele si el doar trasmite instantei ce ce tu singur poti spune
In momentu cand veti fi corect cu clienti si intradevar ii reprezentati voi fi deacord sa fi angajat si avocat
Domnule virgil1950, deinde de avocat, depinde de notar, depinde de fiecare cum isi face treaba. Stiu avocati si notari care sapa si investigheaza verigile lipsa... consuma timp, uneori neplatit. Hai sa nu generalizam, ca facem discriminari. Si oricum atitudinea agresiva nu ajuta. Revedeti regulamentul forumului.
Actul notarial pe care il cauta bratone este pact/contact/acord/intelegere asupra mostenirii lasate de... E necesar cadastrul si intabularea, precum si fiscalul, dar as adauga eu si niste certificate de calitate de mostenitor.
Dar poate ca acest act nu va ajuta userul, caci depinde de continutul mostenirii, de scopul si finalitatea partilor actului. Lasarea dezbaterii pe mai incolo incurca lucrurile, asta pentru ca va veti trezi la decesul mamei ca impartiti, poate, bunuri care existau la momentul decesului dar azi nu mai sunt, bunuri care atunci nu erau dar azi sunt... complicatii inutile intre patrimonii.
Partajul succesoral e permis odata cu certificatul de mostenitor, prin certificatul de mostenitor. Dar nu se practica, din nefericire.
Succesiune
costelmacovei
buna ziua
va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a face succesiunea a 6 ha de pamant mentionez ca parintii nu mai sunt in viata de multi ani iar ... (vezi toată discuția)