avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate La început de drum...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

La început de drum...

Buna seara,
As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii).
Mentionez ca sunt suplinitor la o gradinita din mediul rural.
Doamna Director imi impune sa tin copii pana la ora 13.00 (grupa combinata). Parintii vin după copii cel tarziu pana la 12.40.
Cat de legal e sa-i tin pana la ora 13.00?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
Alexa_Lina, utilizator
Buna ziua, imi cer scuze pt intarziere.
Programul cu activitatea il fac eu si normal ca de la 12-13 avem program de joaca inviduala sau in grup.
Nu am nici un regulament intern. Cand am preluat grădinița nu am primit nici unul. Voi cere directoarei unul.
In concluzie părinți s-au conformat si vin dupa copii pe la 12.50 (chiar e foarte greu cu cei mici pentru ca sunt foarte obosiți trebuie să fiu foarte atenta la ei -se împiedică de covor, aleg,etc.).
Programul de lucru mi l-a comunicat directoarea. Si mi-a spus ca e specificat pe fisa postului, eu una nu am vazut unde scrie asta.
Am doi copii cu vârsta de 2 ani si 5 luni, sase copii de 3 ani, patru copii de 4 ani si doi copii de 5 ani.( Mentionez ca doar 2 copii de vârste mari imi frecventeaza gradinita) restu.... câteodată...
Daca nu e mare deranjul va rog frumos sa imi dați si mie ordinul unde este specificat.
Sau cum ar trebui sa intru in posesia regulamentului.
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Alexa_Lina, utilizator
In fisa postului este trecut programul dvs de lucru in ore, 8 ore, nu cel al gradinitei, care trebuie sa fie in regulamentul intern, intre orele 7.00-13.00, de exemplu, sau 8.00-16.00, alt ex.
Bebeii de 2,5 luni vad ca au crescut in 5 zile cat altii in 2 ani, :)), asa este la tara, aerul mai curat!
Gradinita trebuie sa aiba stabilit un program, nu este dupa urechea directoarei, trebuia sa vi-l prezinte in scris si nu verbal. Programul este in regulamentul intern, solicitati regulamentul directoarei in scris, daca nu vi-l pune la dispozitie nu va avea motive sa va sanctioneze pentru nerespectarea lui.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
cyan, moderator
[ link extern ]
Mai era un ordin, spunea acelasi lucru, ca programul normal e de maxim 5 ore. Asadar poate fi si de 4. Si ca el depinde de cererea parintilor. Si ca dv. faceti programul. Nu directoarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil exmatriculat de la gradinita 2901RDk 2901RDk Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa-mi spuneti daca exista vreo solutie: am un copil de 3 ani si 6 luni care frecventeaza o gradinita ... (vezi toată discuția)
Daune in gradinita privata parinte_copil parinte_copil Am inscris copilul de 6 ani la o gradinita privata de vara, care in restul timpului lucra si ca after-school. La inscriere, cand am semnat contractul cu ... (vezi toată discuția)
Daune in gradintia privata parinte_copil parinte_copil Am inscris copilul de 6 ani la o gradinita privata de vara, care in restul timpului lucra si ca after-school. La inscriere, cand am semnat contractul cu ... (vezi toată discuția)