avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Coasigurat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Coasigurat

Buna ziua. Poate o persoana care este pensionara si asigurata in sistemul public de sanatate sa aiba o fiica (nu minora, dar care nu realizeaza venituri) coasigurat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandra Nico , utilizator 20:53, 10 Decembrie 2018
Merg la Anaf si discut acolo privind depunerea corect? Apoi o depune online, nu? Va tin la curent. Multumesc pt sprijin!
Iar pt pensie cum ar trebui sa procedez daca as vrea sa platesc un minim de contributie? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass persoane fara venit mariana genoiu mariana genoiu Buna ziua. Am si eu un prieten care vrea sa se asigure medical si sa obtina cardul de sanatate dar nu stim care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmam. Daca ... (vezi toată discuția)
Obligatii cas estimate ... nu am incasat suficienti bani (facturi fiscale) educ2012 educ2012 -Am deschis PFA in februarie (2018). \"Sunt in primul an\". -Am completat Declaratia Unica in 10 august 2018. -Am incasat (Facturi Fiscale) 7100 lei ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia unica kun.ovidiu kun.ovidiu In declaratia unica la obiect de activitate principal;alte activitati profesionale si stiintifice,categoria venit-prestari servicii cu venit in sistem real sub ... (vezi toată discuția)