Fostul soț mă șicanează în mod frecvent punând superglue în încuietorile de la ușă și în lacătul cutiei poștale. Suntem disperați, nu știm ce să mai facem, vă rog să îmi dați un sfat
Buna ziua! Am si eu o problema pe care sincer, nu stiu cum sa o rezolv intr-un mod cat mai legal! Fostul sot cu care ma aflu intr-un proces de partaj ma sicaneaza in mod frecvent! Istoria este lunga insa in ultimele 9 luni, de cel putin 8 ori imi pune superglue in lacatul cutiei postale (4 ori), superglue in yala de la boxa (3 ori) iar aseara cand m-am intors cu elevii din excursie, am constat ca butucul de la intrarea in casa contine superglue astfel ca am stat cu 3 copii minori (cel mai mic 7 luni) pe scara, pana la ora 1:30, cand niste prieteni au reusit sa sparga usa! Suntem disperati, nu stim ce sa mai facem. Va rugam dati-ne un sfat! Ce putem face pentru ca acesta sa se opreasca? Nu avem dovezi ca ar fi el, insa de 8-9 luni doar apartamentul nostru este vizat asa ca este mai mult decat evident cine este autorul! Ne este teama ca maine-poimaine va turna benzina pe sub usa! Lucrurile au mers mult prea departe!
Trebuie sa faceti plangere scisa la sectia de care apartineti si sa-i anuntati de fiecare data cand face cate ceva.
Fostul prieten a mers la usa la doi vecini de-ai mei in varsta si le-a cerut bani spunand ca l-am trimis eu ca sunt in spital in urma unui accident si ca in 3 ore ma externez si vin sa le dau eu banii inapoi. Politia nu a avut ce sa faca pt ca vecinilor le e rusine sa mearga pana la sectie.
Va multumesc tuturor pentru implicare si raspuns! Probabil cea mai simpla varianta ar fi cea neortodoxa insa, atunci as deveni ca el! Varianta camerelor, in conditiile legii, este cea mai buna! Insa, vecina de apartament buna prietena cu el si, posibil o alta vecina prietena cu aceasta, in mod sigur nu vor semna acordul! In aceste conditii ce fac? Va spun sincer ca imi este teama! Nu pentru mine ci pentru copiii mei! Daca nu am acordul (100%) al vecinilor, exista totusi posibilitatea montarii sistemului? M-am gandit sa iau aprobarea tuturor (mai putin 1 sau 2), sa montez camere care sa supravegheze cele doua intrari in bloc (si sa le anunt corespunzator), iar la usa, sa montez o camera care sa fie focalizata pe usa mea! In acest caz, as putea ignora cele 2 persoane rau voitoare? Mentionez ca vecina de apartament (prietena buna a fostului) are 74 ani!
sierra
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Raspanditi vestea ca ati montat camera de filmat, chiar daca nu aveti:)) Astia-s foarte usor de speriat daca stiti cum. Eventual puneti un LED, o sarmulita ceva pe la vizor, ca sa para ca e ceva acolo.
Camera video
Dinte
Buna seara!
Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)