avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... gravida -cim determinat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

gravida -cim determinat

Buna ziua ! am o angajata cu cim determinat pe 6 luni, urmând sa-i expire luna acesta pe 22. In luna noiembrie a anuntat ca este insarcinata. cum se procedeaza? CIM inceteaza de drept ? i-am propus sa mearga la somaj ,dar nu stiu daca acolo poate lua indemnizatia de crestere copil... sunt un pic in ceata. multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana Iordache , Consultant resurse umane 13:21, 11 Decembrie 2018
Buna ziua,
Inainte de aceste 6 luni ce ocupatie a avut?
Indeplineste conditiile pentru somaj?
Contractul pe perioada determinata se incheie la data stipulata in el, chiar daca a anuntat ca este insarcinata, daca nu mai doriti prelungirea lui.
la firma anterioara a lucrat 7 luni si la noi 6. daca ea merge la somaj cu acte doveditoare de graviditate,poate duce acolo prenatalul -126 zile ? poate lua indemnizatia de crestere copil de la somaj ? contractul ei nu se mai prelungeste.
Ar avea 13 lunii lucrate, s-ar incadra pentru a putea primi idemnizatia de somaj... Aveti idee in ce luna este insarcinata?
Sa intrebe la depunerea actelor pentru indemnizatie de somaj despre modul in care poate intra in prenatal si postnal...
cred ca are 12-14 sapt (in jur de 3 luni ) , i-am propsus sa mearga la somaj sa intrebe exact.
ce se intampla daca aduce un medical cu data inceput inca cim activ si data terminare dupa cim incetat ( ea mentionand ca nu se simte bine si ar veni cu medical ). fs deconteaza cat mai este activ ? si diferenta?de unde isi ia dif de bani.? multumesc
Poate va ajuta informatiile de aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Alte discuții în legătură

Cim determinat la gravida Ioana Iordache Ioana Iordache Buna ziua ! am o angajata cu cim determinat pe 6 luni, urmând sa-i expire luna acesta pe 22. In luna noiembrie a anuntat ca este insarcinata. cum se ... (vezi toată discuția)
Sarcina in timpul contractului pe durata determinata andreeaned andreeaned Buna ziua.Lucrez de 7 ani la o societate fara intrerupere avand contractul pe perioada nedeterminata.Am o oferta de lucru la alta firma multinationala pe ... (vezi toată discuția)
Rentoarcere la locul de munca dupa concediu de crestere copil elkecri elkecri Buna ziua, In 28 noiembrie ar trebui sa ma intorc la munca dupa 2 ani de concediu de crestere copil dar firma la care am lucrat inainte cu contract de munca ... (vezi toată discuția)