avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Remunerare concediu de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Remunerare concediu de odihnă

Lucrez la particular cu salariu minim pe economie pe cartea de munca de 3 ani jumate.. Problema este ca nu prea am cum sa iau concediu din cauza ca nu are cine să îmi înlocuiască postul pe perioada concediului. Totul e ok pana aici doar ca la incheierea unui an lucrat primesc banii pe concediu. Aici e buba. Suma mi se pare cam mica pe concediu de odihna. Mentionez ca salariu pe cartea de munca este minim pe economie. Am aproape 15 ani vechime in câmpul munci în diferite locuri si 3 ani di 3 luni actual. Am primit 700 ron după primul an si respectiv 800 ron după al 2 lea. Pt concediul de odihna. Suma primită nu mi se pare ok pt concediul de odihna. Nu cunosc cum se calculează. Ma poate lămurii cineva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 28 Decembrie 2018
Karakarla a scris:

Cu un salariu minim pe economie pe cartea de munca



Daca CO este luat in decembrie 2018 ,atunci indemnizatia bruta a CO este de minim 2400 lei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata zile concediu Gabrielle2 Gabrielle2 Buna ziua, Pe data de 9 ianuarie am fost data afara ( in preaviz) pana pe 7 februarie. Stiu ca si pentru aceasta perioada de o luna si 7 zile as avea ... (vezi toată discuția)
Plata zile co nefectuate pe anul 2009 in cazul desfacerii cmi nairam63 nairam63 Buna, Am si eu o neclaritate. Atunci cand se desface contractul de munca unui angajat, angajat care nu si-a efectuat zilele de concediu de odihna pe anul ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia co? ContSters231812 ContSters231812 Buna seara, Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti, cum se calculeaza indemnizatia concediului de odihna in situatia in care angajatul nu are un an vehime ... (vezi toată discuția)