buna seara copilul meu a injunghiat o profesoara acum este in arest i sa facut 2 expertize medicale privind discernamantul , prima am inteles ca a fost gasit cu un ,,inceput de schizofrenie ,, a doua ia spus ca ar avea ,,tulburare personala de tip schizoida , el deocamdata este la al doilea avocat din oficiu deoarece nici un avocat platit nu vrea sa il reprezinte . V-as ruga frumos sa imi dati o parere ce solutie ar fi si ce incadrare. multumesc frumos
Sa stiti ca in general situatia nu este roza în caz de omor sau alte infracțiuni grave.In general se poartă urat cu rudele si nu dau informații.
Puteti lua avocat din alt judet iar acesta va obține ceea ce ii este necesar si va va informa.Va obține acces la dosar si il va studia.
Din arest nu va putea ieși decat daca nu a avut discernamant.
O pedeapsă cu suspendare nu se da decat extrem de rar in astfel.de cazuri.
Ar fi bine sa va grăbiți ca sa angajați avocat pentru a se vedea dacă exista vreo sansa de a ieși cât se poate de bine la pedeapsa.
În funcție de acest aspect avocatul va putea analiza ce este de facut.
sunt constient ca el nu poate primi cu suspendare el in 2016 in clasa 12 el a atacat un coleg tot cun cutit la vremea respectiva spunand ca acel coleg impreuna cu vreo 3 colegi lau filmat cu ceva anume si il santajau lucru confirmat mie si de alt coleg de al lui dar nimeni nu la intrebat nimic pe acel coleg , el acum dupa problema asta spunand ca in 2016tot din cauza profesoarei respective pe care o iubeste care el zicandumi ca profesoara stie de iubirea lui pentru dansa din anul 2014 cuvinte care reies si din hartiile acelea dar care nu stiu cat intereseaza pe cineva ele fiind duse la procuratura de catre mine spunandule ca este laptopul lui acasa cu mesaje de pe facebook de pe watapp dar nu intereseaza pe nimeni acasa nu a venit nimeni sa vada ceva percheziti sau ce trebui la liceul respectiv si la inspectorat intrebandui daca au idee ceva toti au zis ca nu stiu mai mult in 2016 conducerea liceului mau pus sa merg la inspectorat si sa mint in legatura cu aceea fapta
Luați legătura cu un avocat cu care să discutați situația. Având în vedere încadrarea juridică a faptei și restul aspectelor menționate de dvoastră, ar trebui să aveți parte de asistare și reprezentare juridică cât mai repede din punctul meu de vedere.
Sunt aspecte care țin de individualizarea sancțiunii judiciare.
Avocatul poate pune accente dramatice în pledoaria sa.Insa, acest lucru presupune talent oratoric si o foarte clară percepție a situației de fapt si de drept deoarece pledoaria trebuie să îmbine obiectivul cu subiectivul si nu doar subiectivul pentru ca doar asa se poate trezi conștiința judecătorului de caz.Adica sa nu fie privit ca un ticălos si potențial criminal...
Pe procurori nu ii intereseaza decat daca a comis fapta.
Dacă veți găsi avocat în alt judet acesta poate incerca si sa va judecati în alt judet.
Azi am fost la Campina la arest la baiatul meu si el mia spus ca a fost anuntat ca o sa mearga in 1 ,2 zile la parchet nestiind pentru ce . Dupa ce am plecat de la el spre casa la Ploiesti 35 km am zis sa merg la dna procuros sa vedem ce imi mai poate spune , la intrare in oras am sunato si pe doamna avocat din oficiu sa vedem si dansa ce imi poate zice ,dansa zicand ca acum baiatul meu este adus la parchet .am asteptat pe dna avocat si mia spus ca a fost adus sa i se mai ia ceva declarati dar baiatul nu a vrut sa spuna nimic totodata dna avocat a zis ca miercurea viitoare se da un rezultat de la expertiza psihiatrica si ca ea crede ca cel mai probabil el o sa fie internat intrun spitaldeoarece nu crede ca o sa intre in puscarie ca are ceva psihic .Acest lucru ma,, linistit,, un pic ca imi dau seama ca el are ceva grav si daca nu se vrea a vede si nu este tratat cum trebui o sa mai faca ceva rau .pe aceasta cale ti sa va multumesc si dumneavoastra si doamnei avocat care mi a vorbit ca unui parinte si nu ma mai repezit sau sa imi zica ca ce vreau sa l iau acasa acum .
Sechestare
olga1
buna seara daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare ma numesc olga am 25 de ani pe data de 17 mam intalnit cu un baiat de pe net care lam mai ... (vezi toată discuția)