buna seara copilul meu a injunghiat o profesoara acum este in arest i sa facut 2 expertize medicale privind discernamantul , prima am inteles ca a fost gasit cu un ,,inceput de schizofrenie ,, a doua ia spus ca ar avea ,,tulburare personala de tip schizoida , el deocamdata este la al doilea avocat din oficiu deoarece nici un avocat platit nu vrea sa il reprezinte . V-as ruga frumos sa imi dati o parere ce solutie ar fi si ce incadrare. multumesc frumos
O sa astept sa vad miercurea viitoare sa vad ce rezultat se da de la examinarea psihiatrica si o sa caut un avocat probabil din Bucuresti ca mi sa spus clar ca judetele PH DB BZ sa nu caut ca nu se baga nimeni . Va multumesc de raspuns si cine ma mai poate ajuta cu o parere ,sfat etc astept sunt costient ca baiatul meu a facut ceva grav dar vreau sa fie tratat corect ca daca nu se vrea a vede unele lucruri si daca este bolnav si nu este tratat corespunzator el va face la fel sau doamne fereste ce . Multumesc inca o data las nr meu de tel daca cineva vrea sa imi spuna ceva telefonic 0728045974
Sa stiti ca cei care au fost internați la psihiatrie preferă să facă închisoare si nu vor sa fie internați.
Eu am avut si clienti de acest fel fiind angajat de familie.
Ei păreau normali pentru neinițiați dar eu mi-am dat seama repede.
Tot ce e posibil dar ma gandescdin hartiile pe care le am gasit la el in camera si in care nu il vad pe el nu il recunosc ce a putut sa tina in el fara ca noi familia sa ne dam seama unele lucruri care ar fii de prin 2014 ,el are ceva si trebui tratat , noi stiindul in viata de zi cu zi un copil cuminte ascultator care zi de zi mergea la facultate , facand naveta Ploiesti Bucuresti la facultatea de geografie pe care si a dorito . Speram ca lucrurile vor decurge bine si cu ajutorul unor oameni,unei echipe medicale , impreuna cu noi familia lui care il iubim sa facem sa ai fie bine ,chiar azi am vorbit cu el despre situatia scolara el zicandu mi sa vad ce pot face pentru a ingheta anul ca el ar vrea sa o termine .
Sechestare
olga1
buna seara daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare ma numesc olga am 25 de ani pe data de 17 mam intalnit cu un baiat de pe net care lam mai ... (vezi toată discuția)