Omul care afirma ca 7 ani a stat intr-o relatie profund disfunctionala si a mai si dorit sa aduca un copil pe lume se incadreaza intr-una din cele doua situatii :
1. E un om profund afectat emotional si are nevoie de terapie sa vindece trauma care l-a facut sa accepte atatia ani o relatie urata ( cati oameni echilibrati accepta traiul cu o persoana agresiva verbal pentru ani de zile ?)
2. E un mincinos patologic sau un narcisist.
Doamna nu vorbim de o luna, doua,trei ci de 7 ani. Si bonus, copilul care a fost facut pentru ca? Oh da, pentru ca spera ca tatal sa se schimbe. Pentru ca nu-i asa? Lumea e plina de exemple de oameni violenti verbal care cand a aparut copilul au devenit barbatii ideali. Nimeni, absolut nimeni nu crede asa ceva. Este mai mult decat o scuza jalnica, un strigat de ajutor.
Astfel incat sfatul meu este ca inainte de avocat, unde poate merge oricand si oricum si unde poate face chiar abonament ( sunt convinsa ca o sa o ajutati la partea asta) sa treaca pe la psiholog pentru a aseza gandurile in ordine.
Nu cred ca mama minte sau e narcisista insa cred ca ceva s-a intamplat si trebuie sa adreseze problema.
E normal ca relatiile sa se deterioreze, oamenii se schimba, insa diferenta dintre un om care nu are o problema si altul care o are este ca cel din prima categorie va sustine ca o vreme lucrurile au mers bine apoi s-au deteriorat incet fara sa isi dea seama. Ori mamica sustine ca au fost ani intregi de amenintari, nici vorba de perioada frumoasa sau altceva sa justifice alegerea traiului cu un asemenea om.
4. FINALUL: problema nu e la el, e la dvs!
Complet gresit doamna PS, problema e la amandoi.
Vedeti cumva vreo urma de asumare la mama? Ea e nevinovata, ea nu stie nimic, ea vrea doar binele in general insa nu face mare lucru in directia asta si cam atat. Iar tatal, alt disfunctional emotional, dupa 7 ani in care a fost incurajat de catre mamica sa persiste in acel comportament ( cu timpul ce e disfunctional, repetat suficient de des ajunge firesc si 7 ani sunt mai multi decat suficient) s-a trezit parasit, cu copilul luat si inlocuit de altcineva. Si normal, ce face un om analfabet emotional? Ameninta.
Acum, sa ridice mana sus cine de pe acest forum care are copii si care daca ar divorta nu s-ar simtit gelos daca copilul ar fi mai apropiat de noul partener al parintelui decat de el????? Eu unul sunt primul. Hai sa vedem, din cati ne citesc si au divortat pe acest forum cati pot raspunde si sa zica ca sunt perfect incantati si recunoscatori pentru ca au un copil care spune tata altuia? Cred ca nu va fi inghesuiala.
Stimate user, la avocat puteti merge oricand si daca va duceti de aceasta data cred ca o sa aveti abonament la el pentru ca va gasi o metoda sa va indrume spre si mai multe procese pentru venit grasut.
Va sugerez sa incercati tot pe care amiabila intai.
Cereti-va scuze, asumati ce ati gresit si ca actiunile dumneavoastra au produs suferinta acelui om. Da, aveti dreptul sa va cautati fericirea si foarte bine ca ati facut-o insa nu bagand capul in pamant ca strutul rezolvati ceva.
Poate nu o sa aveti succes, poate fostul sot este un primitiv emotional si intelectual insa si daca ajungeti la proces o sa aveti satisfactia ca dumneavoastra, dupa atata timp ati facut lucrurile corect. Pentru ca te poti tara pe pamant ca viermele sau poti zbura frumos ca fluturele. Dumneavoastra alegeti care dintre variante doriti sa fiti.