avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

M-am nascut pe 28.09.1955, am 28 ani si 6 luni vechime si vreau sa stiu cand pot iesi anticipat la pensie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: viorica nicolau , utilizator 22:00, 23 Noiembrie 2009
Domnule Tudor, va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra ! Acum sunt sigura ca lucrurile stau, cel putin deocamdata, tot asa cum le stiam! Daca se vor schimba, ghinionul meu! Doar traim in tara tuturor posibilitatilor! Cu stima, profesor Viorica Nicolau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie popescu mioara popescu mioara dupa 19 ani de munca,3ani de concediu fara plata si cu un diagnosticul carcinom cervical invaziv la ce tip de pensie am dreptul? (vezi toată discuția)
Conditii pensionare? Ariela Ariela Buna ziua, As dori sa stiu si eu conditiile de pensioanre pentru mama mea. Data de nastere este 05.04.1960. Vechime - 22 ani Daca este posibil doresc sa ... (vezi toată discuția)
Pensionarea pe caz de boala rambela rambela Care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru pensionarea pe caz de boala? (vezi toată discuția)