avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impartirea cheltuielilor pe proprietari, la plata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impartirea cheltuielilor pe proprietari, la plata intretinerii prin ordin de plata

Care sunt cheltuielile legate de contul bancar al unei asociatii ( in principiu m-ar interesa in mod specific la CEC Bank) si cum imparte cheltuielile pe proprietari. Presupun ca impartirea se face doar pentru persoanele care platesc intretinerea prin ordin de plata , in contul asociatiei.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 20:20, 8 Aprilie 2019
:) Mersi de informații. Nu am fost în persoana, mai mult ca sigur e o lista veche ce am găsit eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine suporta comisioanele pt.incasarea intretinerii prin banca? carmenbn carmenbn O parte dintre proprietarii din asociatie platesc intretinerea prin banca.Cui se repartizeaza comisioanele bancare care se retin pt.aceste incasari,tuturor ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cota indiviza/ cheltuieli pe beneficiar MamicaMaria MamicaMaria Fata mea imi achita de citeva luni sumele din lista de intretinere prin virament bancar. Viramentul pleaca de la Raiffeisen unde are ea contul spre CEC bank ... (vezi toată discuția)
Comision bancar marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cine trebuie sa platesca comisionul aferent de depunere si de incasare, in cazul in care un proprietar face plata ... (vezi toată discuția)