buna ziua!
m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o nelamurire:am inteles ca la examen este permisa folosirea dictionarelor. ce fel de dictionar trebuie sa fie?de tip DEX sau...?!
Sarut mana Ellise.Am si eu o rugaminte la tine,si anume vreau sa sustin un examen pentru traducatori la min. culturii si cultelor si sunt nedumerit de dificultatea examenului in sine.Diverse opinii sustin ca este greu,altele ca ar fi accesibil,si m-ar interesa daca tu ai subiectele date in anii precedenti.Consider ca tu esti in masura sa imi oferi un raspuns.In acest caz iti pot oferi e-mail-ul meu.Mersi mult.
As dori si eu tipul de subiecte pentru examenul de traducator de engleza, stiinte juridice. Adresa este radu_drc@yahoo.com. In cazul in care aveti si o lista a documentelor solicitate la dosarul de inscriere ar fi minunat. Am cautat pe net si am gasit diferite variante ale listelor cu documentele solicitate. oricum o sa imi pregatesc un dosar cu toate documentele, chiar daca vor fi in plus, prefer sa le car cu mine si sa nu le folosesc.
Draga Radu, iti voi trimite pe mail ce subiecte am primit si eu. Cat despre lista cu acte necesare, te sfatuiesc sa le iei in considerare doar pe cele de pe site-ul oficial, respectiv www.examentraducator.ro, le vei gasi acolo pe toate, impreuna cu instructiunile de inscriere la examen.