avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie - Grupe munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie - Grupe munca

De ce nu se recalculează pensiile pentru grupa de munca indiferent de domeniu in care a lucrat? Am lucrat 14 ani grupa 1 si 9 ani grupa 2 in chimie pe platforma Savinesti
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:14, 14 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va repet raspunsul meu dat pe un alt topic:
D-voastra ca si pensionar nu mai aveti de primit nimic in plus pentru stagiul realizat in grupe/conditii de munca.Veti primi in plus doar puncte de stabilitate si puncte pentru stagiul adugat,daca depuneti adeverinte pentru sporurile nepermanente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca nicu55 nicu55 Buna ziua ,va rog sa-mi spune-ti si mie daca sunt pensionat limita de varsta Gr.1,beneficiez de marirea pe care a anuntat-o Guvernul ca se aplica incepand cu ... (vezi toată discuția)
Atacarea oug nr. 209/2008 in instanta maritud maritud am lucrat peste 32 de ani in cond. deosebite si speciale am iesit la pensie pt. limita de virsta la data de 20.12 2010 la 58 de ani datorita OUG ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Dimi Martha Dimi Martha Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa-mi fie recalculata pensia la cerere deoarece suspicionez ca s-a gresit ceva la calcul. ... (vezi toată discuția)