avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor

Bună ziua! Am divorțat acum 6 ani, având un copil de 9 luni care mi-a fost încredințat, custodia fiind comună. Fostul soț trimite pensia alimentară, dar nu a mai căutat copilul de 6 ani, nu ținem legătura nici măcar la telefon. Pot obține, din acest motiv, custodia totală a copilului, fără ca el să mai aibă drepturi sau obligații față de copil?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 21:34, 13 Aprilie 2019
Tocmai, eu aș dori să nu mai aibă dreptul să îl vadă, sau orice alte drepturi asupra lui. Și nici obligații, cu bucurie m-aș lipsi de pensia alimentară!
Nu contează în instanta ca nu a cautat copilul atâția ani. Nu ar fi contat nici dacă nu ar fi plătit pensia alimentara. Dacă cere i se va da. E părinte iresponsabil. În România asta se premiază.
Va primi drept de vizita, logic copilul nu va pleca cu un străin și va începe nebunia din care doar copilul va suferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi dyzzyy dyzzyy Buna ziua! Cum ar trebui sa procedez pentru a-l decade pe tatal copilului din drepturi. Cazul meu; divortata de 1 an de zile, prin notariat, pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna Iacob larisa Iacob larisa Buna ziua.as dori sa stiu daca pot sa decad din drepturi tatal fetei si sa am custodia doar eu.din moment ce tatal ei nu o cauta de 3 ani.a trebuit sa merg la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gheorghemonica80 gheorghemonica80 buna ziua, fostul sot nu a platit pensie alimentara de doi ani de zile. cum pot face sa obtin custodie exclusiva?? el este plecat din tara si nu il ... (vezi toată discuția)