avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Un vecin doreste sa isi mute usa de la intrare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Un vecin doreste sa isi mute usa de la intrare

Vecinul de langa mine vrea sa isi mute usa de la intrate pe peretele de la sufragerie. Mie nu imi convine, deoarece tot zgomotl se aude din camera copilului.
Avem asociatie de proprietari, se poate discuta acolo? Ma pot opune direct, sau daca obtine acordul majoritatii ii poate da bataie?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:46, 24 Noiembrie 2009
Corect! Multumesc mult!
Dar ce ma fac daca peste 10 ani se trezeste unul si-mi zice sa daram zidul?...
Care unu'? Din cei 85% care au dat semnatura sau din cei 15% care n-au semnat?:)
Ati indeplinit conditia ceruta de lege? Ati indeplinit-o. Asociatia de proprietari a fost fraiera ca nu v-a cerut chirie? A fost.
Daca vi se va intampla asta ignorati.
Daca asociatia se va "suci", cum se zice acum, oferiti-va sa negociati si sa platiti o chirie. La urma urmei e proprietate comuna. ;)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie de proprietari paulpaulion paulpaulion Am urmatoarea situatie : De citiva ani, vecinul de la parterul blocului si-a instalat centrala termica pe combustibil solid in spatiul de sub balconul meu ... (vezi toată discuția)
Unirea a doua apartamente CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, in viitorul nu foarte indepartat s-ar putea sa achizitionez apartamentul vecin. [b]As vrea sa le unesc[/b]. [b]Peretele prin care vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie proprietari Alexandru_cor Alexandru_cor Buna. As avea nevoie de un sfat. Am un apartament si o garsoniera una langa cealalta si as vrea sa fac un zid pe casa scarii (spatiu comun), astfel incat sa ... (vezi toată discuția)