avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cont Facebook cu un alt nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cont Facebook cu un alt nume


Bună ziua.. o întrebare, se poate trage la răspundere prin cale legală o persoana pe care o cunosc personal, dar în mediul online pe contul de Facebook are un alt nume? Să fiu m-ai explicit, dânsa este fosta soacra, dar pe Facebook are o nouă identitate cu date diferite de cele reale. Dânsa a comentat la câteva fotografii cu fetița mea postate de mamă (fosta concubina) unde spune frumoasa lui mamaie, sa o mănânce mamaie .etc.. poate aceasta persoana sa se de-a drept ca mamaie(bunică). ?? Deoarece fetița noastră are oficial doua bunici!!! Cum poate cineva cu un alt cont să se de-a drept bunica copilul meu.? Și mama copilului meu a lăsat un comentariu cuiva unde ii zice că ia scris de pe contul lui maicasa că sa nu știe nimeni. Și din câte am mai aflat și avocata mea care mă reprezintă în instanță a fost contactată de pe acest cont. Precizez că acum doua zile am aflat de aceste fapte
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2019
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sincer, ar trebui sa va concentrati pe relatia cu copilul si sa lasati copilariile astea cu comentariile pe facebook.
Am zis ca știu cine este destul de clar, dar asta am aflat mai târziu, dar alte persoane din familia mea sau prieteni comuni nu știu acest lucru. Sa zic ca vede fratele meu acel comentariu, va întreba cine este acea persoana care se da mamaie?,deoarece o cunoște pe fosta soacra. Bunicul fetei are cont real cu poza la profil, cu anul nașterii. Deci nu am avut nici o problema, deoarece am văzut cine este. Nu ma fac ca nu știu, doar nu cred ca este normal ca un membru de familie cu grad mare de rudenie sa facă acest lucru. De cine se ascunde? De mine? Sau poate dorește sa afle alte informații de la terțe persoane despre mine prin acest mod..
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2019
gi-jane2, moderator
Mulțumesc.. Sincer fac acest lucru, doar ca am prea multe obstacole din alte părți. O întrebare, vi se pare normal?? Doresc sa vb cu fetița în Sf zi de Paști și doamna nu răspunde. Măcar sai spun Hristos a înviat. Nici la mesaje.. Dar oricum dansa asa a făcut mereu.. Nu ma surprinde acest comportament.

gi-jane2 a scris:

Sincer, ar trebui sa va concentrati pe relatia cu copilul si sa lasati copilariile astea cu comentariile pe facebook.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiecare se poarta functie de caracter si de cresterea pe care a avut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals/furt de identitate-deschidere adresa email dciurba dciurba Care ar fi baza legala in cazul in care cineva mi-a creat un profil pe internet, o adresa de email si in aceasta perioada a corespondat in numele meu pentru ... (vezi toată discuția)
Denigrare imagine BELore BELore Buna ziua! Cineva a lasat un comentariu jignitor la adresa mea (desi nu mi-a mentionat numele, era vorba despre mine) pe contul prietenului meu. Contul este ... (vezi toată discuția)
blogger dat in judecata pt dezvaluire posibil furt de identitate AlexandraTim AlexandraTim Buna ziua. Sunt un blogger ce in urma cu cativa ani bantuia pe chat-uri si tot dadea de un personaj dubios ce se dadea drept un intelectual, iar daca il ... (vezi toată discuția)